Odjavite se iz e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U Outlook, ga nije moguće odjavljivanje nalog ili bude zatražena lozinka za prijavljivanje. Stoga, ako vaš računar delite sa drugim osobama, možda ćete želeti da ih sprečite da pristupa vašem nalogu e-poštu dok koriste vaš računar.

Da biste zaštitili vašu privatnost, imate druge prijavite se na računar sa svoj nalog. Tako ćete krenuti ih sopstvene personalizovane iskustva i ih sprečite da pristupe Outlook e-pošte. Da biste kreirali korisnički nalog za svaku osobu koja će koristiti računar, potražite u odeljku "Kreiranje korisničkog naloga" za Windows 7, Windows 8/8.1ili Windows 10.

Opcionalno, za retko korisnike, razmislite o kreiranju lokalne "gost" korisnički nalog za goste korisnika za deljenje.

Odjavite se iz operativnog sistema Windows

Ako ste prijavljeni na računar i želite da neko drugi je koristite, ili ako vaš računar bez nadzora za malo, odjavite se iz operativnog sistema Windows.

  1. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + Alt + Delete.

  2. Kliknite na dugme Odjavi se.

  3. Ako dobijete obaveštenje o nesačuvane promene u programima je otvorena, izaberite da li želite da ih sačuvate.

  4. Računar će zatvorite programe i vas odjaviti. To može potrajati nekoliko minuta.

Nakon što ste ste odjavljeni, drugi korisnici mogu prijaviti na na računar sa svoje korisničke naloge. Ako su ste podesili Outlook za svoj nalog na računaru, mogu da pristupe njihove e-pošte, ali ne vaše.

Važno : Outlook.com, Outlook Web Appi Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows nisu isti. Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows su programi na lokalnom računaru koje možete da koristite za pristup bilo koji tip naloga e-pošte, za razliku od Outlook.com i Outlook Web App, možete im pristupiti preko Internet pregledača. Možete da odjavite nalog e-pošte u pregledaču, ali kada koristite Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows, informacije o aplikaciji je uskladištena na vaš Windows korisnički nalog na računaru, tako da bude dostupan drugim osobama kada koriste vaš nalog kada koristite računar. Ovo je zašto bi trebalo da biste kreirali naloga gosta na računar da bi drugi mogli da ih koristite. Ovaj način, druge osobe ne možete da pristupite informacijama o Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows kada koriste naloga gosta na vašem računaru.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Prijavite se ili umanjivanje Outlook.com naloga

Prijavite se ili umanjivanje u programu Outlook Web App

Uključivanje naloga gosta ili isključivanje u operativnom sistemu Windows 7

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×