Odgovaranje na upozorenja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

SharePoint Workspace prikazuje razna upozorenja. Ona imaju neku od sledećih funkcija:

  • Obaveštavaju vas o novim porukama ili pozivnicama.

  • Obaveštavaju vas o nepročitanim informacijama u radnom prostoru ili alatki radnog prostora.

  • Informišu vas o statusu poruka koje ste poslali ili pozivnica za radne prostore koje ste poslali ili prihvatili.

Kliknite na upozorenja komponente za obaveštenja da biste prešli na povezanu poruku ili informacije. Kliknite na informativna upozorenja da biste zatvorili upozorenje.

Takođe možete kliknuti desnim tasterom miša na upozorenje da biste pregledali opcije menija:

  • Za upozorenje o poruci izaberite stavku Otvori ili Izbriši.

  • Za upozorenje o pozivnici izaberite stavku Otvori, Izbriši ili Odbij.

    Ako odbijete pozivnicu, upozorenje obaveštava pošiljaoca da ste odbili pozivnicu.

  • Za upozorenje o nepročitanim informacijama izaberite stavku Otvori da biste otvorili alatku koja sadrži nepročitane informacije ili stavku Odbaci da biste zatvorili upozorenje.

  • Za upozorenja koja prate status poruka ili pozivnica izaberite stavku Zaustavi praćenje da biste trajno zatvorili ova upozorenja.

Sprečavanje upozorenja

SharePoint Workspace možete podesiti tako da prestane da prikazuje upozorenja. Ovo je korisno ako primate veliki broj upozorenja i to vas ometa.

Da biste sprečili upozorenja, na kartici Datoteka izaberite karticu Informacije, izaberite stavku Upravljanje upozorenjima, a zatim kliknite na dugme Spreči upozorenja.

I dalje ćete primati podatke (kao što su nove poruke i pozivnice) uprkos tome što su upozorenja sprečena, samo što će indikator upozorenja jednostavno treptati na sistemskoj traci poslova operativnog sistema Windows, iznad ikone programa SharePoint Workspace, a upozorenja se neće prikazivati.

Da biste nastavili da prikazujete upozorenja, na kartici „Datoteka“ izaberite karticu Informacije, izaberite stavku Upravljanje upozorenjima, a zatim kliknite na dugme Spreči upozorenja.

Savet : Ako niste sigurni da li ste sprečili upozorenja, kliknite na ikonu programa SharePoint Workspace na Windows traci zadataka. Znak potvrde se prikazuje pored stavke Spreči upozorenja ako je ova funkcija omogućena. Funkciju takođe možete da omogućite ili onemogućite putem ikone na traci zadataka.

Opcija „Spreči upozorenja“ je omogućena

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×