Odaberite koje OneDrive fascikle za sinhronizaciju sa računarom

Odaberite koje OneDrive fascikle za sinhronizaciju sa računarom

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ne želite da sinhronizujete sve fascikle u OneDrive na svoj računar, možete da navedete fascikle koje želite da sinhronizujete.

Napomena : Možete da odaberete koje će se fascikle za sinhronizaciju samo ako koristite novu OneDrive klijenta za sinhronizaciju. Niste sigurni koji klijent za sinhronizaciju pomoću?

 1. Otvaranje sinhronizujete OneDrive datoteke na ovom Računaru dijaloga koristeći jedan od ovih metoda:

  • U istraživaču datoteka kliknite desnim tasterom miša u fasciklu u OneDrive ili OneDrive for Businessi izaberite stavku Odaberi OneDrive fascikle za sinhronizaciju.

   Snimak ekrana u priručnom meniju u istraživaču datoteka sa „Odaberite stavku OneDrive fascikle za sinhronizaciju” izabran.

   ILI

  • Kliknite desnim tasterom miša na belom "OneDrive - lično" ikonu ili plavo OneDrive - < vaša organizacija >” ikonu na sistemskoj traci poslova na traci zadataka, izaberite stavku postavke, izaberite karticu nalog i izaberite stavku Odaberi fascikle.

   Snimak koji prikazuje padajući meni za OneDrive sa postavkama izabrana.

   Napomena : Možda ćete morati da biste izabrali na Prikaži skrivene ikone strelicu Dugme „Prikaži skrivene ikone“. pored na sistemskoj traci poslova da biste videli OneDrive ikonu.

 2. Opozovite izbor u bilo koje fascikle koje ne želite da sinhronizujete sa računarom i izaberite u reduu dijalogu sinhronizujete OneDrive datoteke na ovom Računaru .

  Snimak koji prikazuje dijalog „Sinhronizovanje OneDrive datotekama na ovom Računaru”.

  Napomene : 

  • Ako ne potvrdite fascikle koje se sinhronizuju sa računarom, fascikli će biti uklonjen sa računara. Fasciklu i njen sadržaj će i dalje biti dostupne na mreži.

  • Odabrane postavke sinhronizacije su jedinstvene za svaki računar, osim ako ne sinhronizujete svuda. Takođe, ako vi birate fascikle na dva računara i kreirate novu fasciklu na računaru koji želite da sinhronizujete sa računarom B, moraćete da odete na računar B i izaberite novu fasciklu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Podesite računar da sinhronizujete OneDrive for Business datoteka u sistemu Office 365

OneDrive za rešavanje problema sa sinhronizacijom

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×