Obustavljene funkcije i izmenjena funkcionalnost u sistemu SharePoint Foundation 2010

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sledeće funkcije i funkcionalnost koje su obustavljene ili promenjene u sistemu SharePoint Foundation 2010.

Ovaj članak sadrži:

Prikaz lista sa podacima

Tema

32-bitne operativne sisteme

Postepena nadogradnja

Predložak lokacije direktorijuma

Web diskusije

Nivoi dozvola podlokacija

Dodavanje svih ovlašćenih korisnika

Stranicu za upravljanje za skladištenje

Web robota funkcionalnost

E-poštu omogućen grupa i upravljanje direktorijuma usluge (DMS)

SQL Server 2000 izvora podataka

Dobavljača deljenih usluga (Deljenih)

PerformancePoint usluge

Prikaz lista sa podacima

Access Veb list sa podacima zahteva da vaš pregledač konfigurisan da podržava ActiveX kontrole, i da li imate 32-bitnu verziju sistema Microsoft Office 2010 instaliran na vašem računaru. Podrazumevano, Uređivanje u prikazu lista sa podacima nije podržana na 64-bitni instalacije sistema Microsoft Office. Za informacije o tome kako da radite sa prikaz lista sa podacima na 64-bitnu verziju sistema Office, pogledajte članak Korišćenje prikazu u 64-bitni Office 2010.

Vrh stranice

Teme

Tema u sistemu SharePoint Foundation 2010 su redizajnirani da se pojednostavi proces generisanje teme. Teme kreirane u Windows SharePoint Services 3.0 su kompatibilni sa SharePoint Foundation 2010. Ako vršite nadogradnju sa Windows SharePoint Services 3.0 za SharePoint Foundation 2010, možete da koristite vizuelne nadogradnje da nastavite da koristite lokacije u korisničkom interfejsu stari. Međutim, preporučujemo da koristite novi korisnički interfejs u sistemu SharePoint Foundation 2010 da biste kreirali teme i da ih primenite na lokacijama.

32-bitne operativne sisteme

SharePoint Server 2010 zahteva 64-bitni operativni sistem. Zato što SharePoint Server 2010 ima mnoge funkcije koje njegova performanse obezbeđuje 64-bitnim operativnim sistemima, koristite SharePoint Server 2010 u 32-bitnim operativnim sistemima više nije podržani.

Napomena: Možete da pokrenete Microsoft Office 2010 u 32-bitnom režimu sa sistemom SharePoint Server 2010 u 64-bitnom režimu.

Možete da pokrenete Microsoft Office 2010 u 32-bitnom režimu sa sistemom SharePoint Server 2010 u 64-bitnom režimu.

Vrh stranice

Postepena nadogradnja

Postepeno funkcija nadogradnje više nije podržano u sistemu SharePoint Foundation 2010. Ne postoje opcije u korisničkom interfejsu koji nude postepene nadogradnje.

Funkcija postepeno ažuriranje dozvoljeno organizacije da biste kreirali Uporedni prikaz instalacije za novu verziju sistema SharePoint koristite stariju verziju koju je zamenjena. Organizacija zatim postepeno mogli da migrirate lokacijama i kolekcijama lokacija u novoj instalaciji sistema SharePoint. Zato što Uporedni prikaz instalacijama možete maske problema sa kompatibilnošću koji možda uhvatili i rešen ranije tako što ćete izvršiti nadogradnju na licu mesta, postepene nadogradnje više nije podržano u sistemu SharePoint Server 2010.

Vrh stranice

Predložak lokacije direktorijuma

Predložak kataloga lokacija nije dostupna u sistemu SharePoint Server 2010, iako njegove funkcionalnost objekti sačuvani nadograđenim lokacijama. Prilagođeni rešenje koje reprodukuje mnogo istu funkcionalnost je dostupna u Katalog lokacija na Veb lokaciji CodePlex.

Vrh stranice

Web diskusije

SharePoint Foundation 2010 ne podržava Web diskusije. Korisnici ne mogu da kreiranje, uređivanje ili pregledate Veb diskusije.

Vrh stranice

Nivoi dozvola podlokacija

Ne možete prilagoditi podlokacija nivoi dozvola i putem korisničkog interfejsa u sistemu SharePoint Foundation 2010. Nivoi dozvola lokacije definišu se i kontrolisaće lokaciju najvišeg nivoa u kolekciji lokacija.

Napomena: Administratori lokacija možete da prilagodite nivoe dozvola podlokacija kroz centralnu administraciju

Lokacije koje ste već jedinstveni nivoi dozvola zadržava njegove dozvole. Projektanti i dalje može da dodeli dozvole za različite nivoe za nove podlokacije programski.

Vrh stranice

Dodavanje svih ovlašćenih korisnika

Veza ka Dodaj ovlašćene korisnike koji se pojavio na stranici Uređivanje grupe u prethodnim verzijama je uklonjen u sistemu SharePoint Foundation 2010.

Možete da dodelite dozvole za sve ovlašćene korisnike u Windows ovlašćene okruženja tako što ćete otkucati NT Authority\authenticated korisnike u polje "Izbor korisnika" u dijalogu dodeli dozvole, ali imajte na umu da radite tako pruža pristup svim članovima vašeg domena, što može uključivati dobavljačima, partnerima i drugim osobama iz drugih preduzeća.

Vrh stranice

Stranicu za upravljanje za skladištenje

Upravljanje skladištem stranice je uklonjen i vezu na stranicu za upravljanje skladištem na stranici Administrator lokacije uklonjena, da biste smanjili performansi usporavanja.

Vrh stranice

Web robota funkcionalnost

Projektanti ne možete da koristite Veb robota ulazne tačke i korisnika nije moguće dodati Web robotima SharePoint Foundation 2010 lokacijama. Informacije iz postojeće Web robotima biće prikazana kao HTML kôd.

Vrh stranice

E-poštu omogućen grupa i upravljanje direktorijuma usluge (DMS)

Ako SharePoint farme koristi direktorijuma za upravljanje uslugom (DMS) v2, korisnici mogu da omogućite SharePoint grupe da biste koristili e-pošte. Tip autorizacija koristi u DMS se zamenjuje sa zahteva za potvrdu identiteta.

Vrh stranice

SQL Server 2000 izvora podataka

Izvori podataka za SQL Server 2000 više nisu podržani u sistemu SharePoint Server 2010. Korišćenje izvora podataka koji se nalaze na SQL Server 2005 ili SQL Server 2008.

Vrh stranice

Dobavljača deljenih usluga (Deljenih)

Dobavljačima deljenih usluga (dobavljača deljenih usluga) ne postoje u sistemu SharePoint Foundation 2010. Ova funkcionalnost je zamenjena funkcijom aplikacijama usluge. Korišćenje aplikacije usluge za mnoge funkcije koje su podržane i konfigurisan u dobavljača deljenih usluga.

Vrh stranice

PerformancePoint usluge

PerformancePoint usluga je dostupna samo u sistemu SharePoint Server, ne SharePoint Foundation. To znači da ne možete da primenite PerformancePoint kontrolne table u sistemu SharePoint Foundation.

(U prethodnoj verziji, PerformancePoint Server 2007 radili sa Windows SharePoint Services 3.0 (zove se SharePoint Foundation 2010) ili Microsoft Office SharePoint Server 2007 (naziva SharePoint Server 2010).

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×