Obustavljene funkcije i izmenjena funkcionalnost u programu Publisher 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste upoznati sa Microsoft Office Publisher 2007 ili sa starijim verzijama programa Microsoft Publisher, sledeća lista opisuje funkcije i funkcionalnost koje su obustavljene ili promenjene u Microsoft Publisher 2010.

Objavljivanje na Webu

Kreiranje nove Veb lokacije i Veb publikacija je biti ukinut kao funkcije. Publisher 2010 zadržava mogućnost uređivanja stari Web publikacije kreiranim u prethodnim verzijama programa Publisher. Ako otvorite postojeću publikaciju Web na novoj kartici Alatke za Veb će postati dostupne pomoću alatki za publikaciju sre.. Postoji takođe neće biti Veb predlošci dostupni u galeriji predložaka.

Options

Nekoliko funkcija koje su pronađeni u alatki, Opcije ukinute ili premešta na drugu lokaciju korisničkog Interfejsa.

Prikaži osnovne boje u paleti boja

Ova opcija je pronađen na kartici " Opšte " za Alatke, Opcije i obaveza više nije relevantna sa birač boje u programu Publisher 2010.

  • Prikaži savetima i vrati saveti

Ove opcije nisu pronađeni u Korisničke pomoći na kartici Alatke, Opcije. Vrh stranice su uklonjene iz proizvoda i ove opcije su sada zastarele.

Prikazivanje podvlačenja za polja za objedinjavanje pošte i polja za poslovne podatke

Ova funkcionalnost i dalje postoji u proizvodu, ali korisnički interfejs za ove sada uživo na kartici " Prikaz "; zbog toga ove postavke nisu potrebne.

Automatsko sinhronizovanje oblikovanja

Ova funkcionalnost pronađen u Korisničke pomoći na kartici Alatke, Opcije je uklonjen sa proizvod.

Korišćenje čarobnjaka za prazne publikacije

Ova funkcionalnost je pronašao u Korisničke pomoći na kartici Alatke, Opcije. U programu Publisher 2010, ako pokrećete praznu stranicu veličinu, Publisher 2010 uvek pružiće vam prazne publikacije bez upotrebe čarobnjaka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×