Obrni teksta ili kreirajte u ogledalu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da bi se opozvala tekst (Kreiranje u ogledalu) u dokument, prvo morate da unesete tekst u okvir za tekst. Nakon povraćaja tekst, možete da uklonite izgled pomoću okvira za tekst tako što ćete ukloniti prikaz strukture.

Informacije o rotirajućeg okreжemo slike, oblika ili WordArt objekta, pogledajte članak rotiranje okvira za tekst, oblika, WordArt objekta, ili slike.

 1. Umetanje okvira za tekst u dokumentu tako što ćete kliknuti na dugme Umetni > Okvir za tekst, a zatim otkucajte i oblikujte tekst.

  Više detalja potražite u članku Dodavanje, kopiranje, ili brisanje okvira za tekst.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na okvir i izaberite stavku Oblikovanje oblika.

 3. U oknu Oblikovanje oblika , kliknite na dugme Efekti.

  Kartica "efekti" u oknu oblikovanje oblika

 4. U okviru 3-D rotacija, u polje X rotacija unesite 180.

  Napomene : 

  • Ako okvir za tekst postaje popunjena bojom, možete da uklonite boju u oknu Oblikovanje oblika . U okviru Opcije oblika, kliknite na Popuna i linija karticu Popuna i linija karticu u oknu oblikovanje oblika razvijte Popunai izaberite stavku Bez popune.

  • Ako želite da uklonite prikaz ivica okvira za tekst, kliknite desnim tasterom miša na okvir za tekst, izaberite stavku Prikaz strukture na maloj traci sa alatkama koja se pojavljuje i odaberite stavku Bez obrisa.

 1. Umetanje okvira za tekst u dokumentu tako što ćete kliknuti na dugme Umetni > Okvir za tekst, a zatim otkucajte i oblikujte tekst.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na okvir i izaberite stavku Oblikovanje oblika.

 3. U dijalogu Oblikovanje oblika sa leve strane izaberite stavku 3-D rotacija .

 4. U okviru X unesite 180.

  Napomene : 

  • Ako okvir za tekst postaje popunjena bojom, možete da uklonite boju tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na okvir za tekst, kliknite na strelicu pored stavke Popuna oblika na maloj traci sa alatkama koja se pojavljuje i izabrati stavku Bez popune.

  • Ako želite da uklonite prikaz ivica okvira za tekst, kliknite desnim tasterom miša na okvir za tekst, kliknite na strelicu pored dugmeta Obris oblika na maloj traci sa alatkama koja se pojavljuje i odaberite stavku Bez obrisa.

Takođe pogledajte

Rotiranje okvira za tekst, oblika, WordArt objekta ili slike

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×