Obrazac projektnog zadatka u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pošto ste kreirali poslovni projekat u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da koristite Project zadatak  obrazac da biste dodali i dodeljivali pojedinačne projektne zadatke.

Napomena : Priloge, kao što su datoteke ili e-poruke nije moguće dodati zadataka projekta, ali oni se dodaju povezani poslovni projekat. Više informacija potražite u članku Osnovni podaci o poslovnim projektima u Menadžeru za poslovne kontakte.

Prikaz Opšte postavke

Možete koristiti ovaj prikaz da biste zapisali informacije o projektnom zadatku, uključujući i to kome je zadatak dodeljen, krajnji rok, status i poslovne projekte sa kojima je povezan.

Odeljak „Informacije o projektnom zadatku“

Polje „Ime zadatka“     Upišite ime projektnog zadatka (potrebno).

Polje „Dodeljeno“     Izaberite ime sa liste da biste dodelili projektni zadatak. Kliknite na dugme Uredi ovu listu da biste listi dodali novo ime.

Odeljak „Postavke projektnog zadatka“

Polja „Datum početka“ i „Krajnji rok“     Unesite datum početka i datum završetka poslovnog projekta.

Lista „Status“     Iz liste izaberite opis statusa projektnog zadatka. Izaberite stavku Uredi ovu listu da biste prilagodili listu dodajući joj stavke ili je menjajući.

Polje „% dovršeno“     Upišite procenat da biste prikazali stepen dovršenosti poslovnog projekta.

Polje za potvrdu „Zahteva se pažnja“     Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako ovaj projektni zadatak zahteva pažnju osobe kojoj je dodeljen poslovni projekat.

Lista „Prioritet projektnog zadatka“     Iz liste izaberite nivo prioriteta poslovnog projekta. Izaberite stavku Uredi ovu listu da biste prilagodili listu dodajući joj stavke ili je menjajući.

Polje za potvrdu „Podsetnik“     Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste postavili podsetnik za ovaj projektni zadatak, a zatim kliknite na strelicu i izaberite datum i vreme podsetnika.

Odeljak „Povezani projekat“

Dugme „Poveži sa“     Kliknite na dugme Poveži sa da biste izabrali poslovni projekat sa kojim je ovaj projektni zadatak povezan.

Napomena : Ova veza je već kreirana ako pristupite ovom projektnom zadatku iz obrasca poslovnog projekta.

Odeljak „Komentari“

Možete koristiti ovo okno da biste nalepili komentari iz drugih datoteka ili direktno upisali komentare o projektnom zadatku.

Dugme „Dodaj vremensku oznaku“     Kliknite na dugme Dodaj vremensku oznaku da biste dodali datum i vreme vašim komentarima.

Prikaz detalja

Možete koristiti ovaj prikaz za beleženje datuma dovršetka, utrošene sate rada i kilometražu.

Odeljak „Detalji zadatka“

Polje „Datum dovršetka“     Unesite datum kada je projektni zadatak dovršen.

Polje „Kilometraža“     Upišite kilometražu koju treba naplatiti za ovaj projektni zadatak.

Polje „Ukupan posao“     Upišite broj sati ukupnog rada koji se očekuje za ovaj zadatak.

Polje „Stvarni posao“     Upišite broj sati stvarnog rada koji je ostvaren.

Traka za navigaciju

Obrazac sadrži sledeću dugmad — koja se nalazi na glavnoj traci koja je deo Microsoft Office Fluent korisničkog interfejsa — koja je specifična za Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

U grupi

Kliknite na dugme

Za

Prikaz

Opšti podaci

Prikazali opšti prikaz na obrascu koji vam omogućava da unesete osnovne informacije.

Prikaz

Detalji

Prikazali prikaz detalja na obrascu koji vam omogućava da unesete prilagođenije informacije.

Opcije

Proveri imena

Razrešili e-adresu ili povezani zapis i uverili se da su važeći.

Napomena : Da biste pristupili ovom obrascu, u meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Projektni zadaci, a zatim na Standardnoj traci sa alatkama kliknite na dugme Novo ili dvaput kliknite da biste otvorili postojeći zapis projektnog zadatka iz liste Projektni zadaci. Ovom obrascu takođe možete pristupiti iz zapisa poslovnog projekta u odeljku Projektni zadaci tako što ćete kliknuti na dugme Novo ili otvoriti postojeći projektni zadatak.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×