Obratite nam se u vezi s Menadžerom za poslovne kontakte

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Za dobijanje podrške za Menadžer za poslovne kontakte za Outlook koristite jedan od sledećih metoda.

Podrška za proizvode koji su prethodno instalirani na novom računaru ili uređaju

Ako je proizvod prethodno instaliran na nov računar ili uređaj, pomoć i tehničku podršku za njega obezbeđuje proizvođač hardvera. Obratite se direktno tom proizvođaču da biste dobili podršku.

Alatke za podršku na mreži

Posetite lokaciju Microsoft Office Online Web ili sve ponude, podržavaju Veb lokacije Microsoftza podršku.

Kupci u Kanadi mogu da posete Microsoft Canada Online.

Podrška za korisnike TTY

Usluge Microsoft text telephone (TTY/TDD) dostupne su na broju (425) 635-4948 u državi Vašington, (800) 892-5234 u Sjedinjenim američkim državama ili (905) 568-9641 u Kanadi.

Podrška za proizvode kupljene izvan sad i Kanada

Podrška van sad i Kanade varira. Za detalje o regionalnim kontaktima, posetite međunarodnoj podršci Veb lokacije Microsoft. Ako nema podružnica korporacije Microsoft u vašoj zemlji ili regionu, obratite se u prodavnicu kojeg ste kupili proizvod.

Dodatni resursi

Ne zaboravite da takođe potvrdite izbor Business Contact Manager za Outlook tim blog (https://blogs.msdn.com/bcm) za informacije o Menadžera za poslovne kontakte.

Pronađite pomoć od drugih korisnika tako što ćete posetiti Business Contact Manager za Outlook diskusione grupe (microsoft.public.outlook.bcm). Za više informacija o tome kako da učestvuju u Microsoft Communities potražite u članku diskusije u programu Outlook Business Contact Manager Veb lokacije.

Za dodatnu pomoć ili da pričate sa stručnjak za podršku, pogledajte pomoć i podrška za Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžera za poslovne kontakte (sve jezike) Veb lokacije. Troškovi može primeniti.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×