Obnovite tima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da li dobijate obaveštenje da je vaš tim treba da istekne? Ili ste vi samo zanima da znam da li vaš tim datuma prestanka važenja.

Ako ime tima ima crvena istek ikona pored nje, ona će isteći za manje od 30 dana. Idite na tim ime i kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ > obnovite odmah.

U suprotnom, ili kliknite na obaveštenje da obnovite svog tima ili idite u postavke svog tima. Idite na tim ime i kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ > Upravljanje tima. Izaberite stavku Postavke > Istek tima.

Odatle možete da kliknete obnavljanje sada ili da proverite datum isteka u tim.

Rok važenja tima

Napomena: Pitate se zašto timom na prvom mestu ističe? Razgovarajte sa vaš IT administrator. Postavili su smernice za rok važenja grupe za vaše org.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×