Obnova ili otkazivanje Outlook.com Premium pretplate

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pronađite odgovore na najčešće postavljana pitanja o obnavljanje ili otkazivanje pretplate na Outlook.com Premium.

Napomena : Outlook.com Premium samostalne ponude je zatvoren za nove pretplatnike 2017 oktobar. Mnoge pogodnosti u samostalne pretplate sada su uključene uz pretplatu na Office 365 Home i Office 365 Personal. Da biste saznali više, pogledajte članak Outlook.com Premium zatvoreno za nove pretplatnika.

Da, kada vaš Outlook.com Premium pretplata automatski obnavlja, personalizovanih e-adresu (i sve prilagođene postavke u vaš Outlook.com Premium nalog) će ostati aktivan. Ako ste izabrali novi domen tokom procesa registracije, će biti dodatnih troškova po godini za vaš domen personalizovanih e-pošte.

Da biste otkazali vaše Outlook.com Premium pretplate ili potvrdite izbor tekuće cene pretplatu, idite na https://premium.outlook.com. Domeni personalizovanih e-pošte zahtevaju uporedne Outlook.com Premium pretplatu.

Vaš domen, kao na Outlook.com Premium usluge će se automatski obnoviti dokle god imate u aktivnom Outlook.com Premium ili oslobodite Ad Outlook.com pretplatu. Da biste proverili aktivni pretplate, idite na https://account.microsoft.com/services i prijavite se pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za Outlook.com Premium pilota. Ako nemate aktivnu pretplatu možete da kupite jedan tako što ćete kliknuti ovde. Imajte na umu da ako nemate aktivnu pretplatu, Outlook.com Premium usluge, kao i povezane domena će isteći jedne godine nakon datuma započinjanja Outlook.com Premium pilota. Nakon isteka domen je moguće obnoviti.

Možete da upravljate postavkama automatskog obnavljanja za pretplatu sa Microsoft nalog stranice:

  1. Prijavite se u vaš Microsoft nalog stranicu sa informacijama o Microsoft nalog .

  2. U okviru vaše Outlook.com Premium pretplatu, izaberite stavku Isključi automatsko obnavljanje.

  3. Potvrdite da želite da biste isključili automatsko obnavljanje i platiti sve preostale saldo (ako je primenljivo).

Napomena : Vaš Outlook.com Premium pretplate ćete imati pristup, dokle god.

Pretplatu možete upravljati sa kontrolne table Premium Outlook.com :

  1. Idite na https://premium.outlook.com.

  2. Izaberite stavku Više opcija za postavke > Upravljanje pretplatom > Otkaži pretplatu.

Da, vaš personalizovani Outlook.com Premium e-adresu zahteva trenutnu Outlook.com Premium pretplatu. Ako otkažete vaše Outlook.com Premium pretplatu, vaš personalizovani e-adresu (i domen e-pošte) takođe otkazaće se odmah.

Da biste otkazali na kraju pretplatu, idite na Microsoft nalogusluge i stranice za pretplatu i izaberite stavku Isključi automatsko obnavljanje.

Da, Ako otkažete vaše Outlook.com Premium pretplatu, domen personalizovanih e-pošte i otkazaće se. Ako ste kreirali novi domen tokom procesa registracije, Microsoft registrovani i kupili taj domen za vas. Microsoft zadržava vlasništvo domena 60 dana, nakon čega vlasništva domena prosleđuje u registru. U registar ima pravo da prodaje domen.

Vi (i druge osobe koje ste pozvani da se pridružite Outlook.com Premium domena) neće moći da šaljete ili primate e-pošte pomoću personalizovanih e-adresu ili domen. Međutim, možete nastaviti da šaljete i primate e-pošte pomoću adrese e-pošte koji se završavaju sa @hotmail.com, @live.com, @msn.com ili @outlook.com.

Ne, ne izgubićete domena Ako otkažete vaše Outlook.com Premium pretplatu. Moraćete da biste ažurirali MX zapisa, pošto MX zapisi direktne e-poruke koje se šalju u vaše ime domena da dobavljač e-pošte. Ako MX zapisa ne postavite pokazivač na stavku dobavljač e-pošte, ne može da prima e-poštu.

Ne, nećete izgubiti pristup u postojeću e-poruku ako otkažete vaše Outlook.com Premium pretplate. Međutim, nećete moći da šaljete ili primate e-pošte pomoću personalizovanih e-adrese. Možete da nastavite da šaljete i primate e-pošte pomoću adrese e-pošte koji se završavaju sa @hotmail.com, @live.com, @msn.com ili @outlook.com.

Ne možete da otkažete pretplatu ako personalizovanih e-adrese je podešen kao primarni pseudonim ili podrazumevani „Od” adresa. Idite na Upravljanje kako se prijavite u Microsoft i izvršite zamenu e-adresa primarni pseudonim ili podrazumevani „Od” adresa pre nego što otkažete pretplatu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Upravljanje vaše pseudonime u Outlook.com Premium

Prijavljivanje u Outlook.com Premium

Korišćenje poštanskog sandučeta Outlook.com Premium

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×