Oblikovanje teksta ispod naslova kolona na listama

Oblikovanje teksta ispod naslova kolona na listama

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podrazumevana postavka za tekst u listu kolona je čisti tekst, ali možete da prilagodite boju fonta, veličinu ili stil teksta koji se pojavljuje u okviru glavni kolone na listi. Ova procedura vam pokazuje kako da podesite poravnavanje, numerisanje, boju pozadine i još mnogo toga na teksta ispod naslova kolona liste.

  1. Izaberite listu koju želite da radite sa na traci za brzo pokretanje ili kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika , a zatim izaberite stavku Sadržaj lokacije.

  2. Na traci izaberite karticu Lista .

  3. Ponovo ako na traci, u grupi postavke izaberite stavku Postavke liste .

  4. U odeljku kolone izaberite stavku Kreiraj kolonu.

    U ovom trenutku, možete da unesete podatke i napravite izbore, kao što to obično radite da biste kreirali kolonu, ali ovde važno je da biste izabrali više redova teksta u odeljku ime i tip , i u odeljku Dodatne postavke kolone , u okviru Navedite tip teksta da biste dozvolili, izaberite poboljšanog obogaćenog teksta (obogaćeni tekst sa slike, tabele , i hiperveze opciju.

    Oblikovanje teksta u kolonama

  5. Kliknite na dugme u redu. Sada kada sledeći put dodate stavke na listi u okviru kolona koja je konfigurisan za poboljšani obogaćeni tekst, videćete opcije za oblikovanje dostupne na traci.

Traka sa alatkama „Oblikovanje“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×