Oblikovanje objekta (okno za poziciju)

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomene : 

  • Kada promenite opcije u ovom dijalogu, promene se odmah primenjuju na oblik, što će vam olakšati da biste videli efekte promena u oblik ili druge objekat bez zatvaranja dijaloga. Međutim, pošto se promene primenjuju, nije moguće kliknuti na dugme Otkaži u ovom dijalogu. Da biste uklonili promene, morate kliknite na dugme Opozovi radnju Slika dugmeta na Traku sa alatkama za brzi pristup za svaku izmenu koju želite da uklonite.

  • Istovremeno možete opozvati više promena koje ste izvršili u jednoj opciji dijaloga, pod uslovom da u međuvremenu niste ništa menjali u nekoj drugoj opciji dijaloga.

  • Možda ćete želeti da pomerite dijalog da biste istovremeno mogli da vidite i oblik i dijalog.

Pozicija na slajdu

Horizontalno poravnavanje     Da biste naveli željenu veličinu razmaka između leve ivice oblika ili objekat i leve ivice na slajd, unesite broj u polje. Pozicija postavke su uvek jedan u odnosu na koji nije rotiran oblik ili objekat.

Od     Izaberite opciju sa liste da biste naveli tačku od koje želite da odredite poziciju leve ivice izabranog oblika ili objekta.

Vertikalno poravnavanje     Da biste naveli željenu veličinu razmaka između gornje ivice oblika ili objekat i na vrhu slajda, unesite broj u polje. Pozicija postavke su uvek jedan u odnosu na koji nije rotiran oblik ili objekat.

Od      Izaberite opciju sa liste da biste naveli tačku od koje želite da odredite poziciju gornje ivice izabranog oblika ili objekta.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×