Objekat sa tekstom je rotiran

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Tekst će biti izvezen kao slika ako publikacija sadrži okvir za tekst sa rotiranim tekstom i bude poslata kao e-poruka. Kvalitet slike će biti loš, a slika će povećati veličinu datoteke e-poruke.

Objekat je neki od sledećih:

  • Automatski oblik

  • Tabela

  • Okvir za tekst

  • Clip art ili slika

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Ručno ispravljanje

Vratite tekst u horizontalni položaj da biste rešili ovaj problem.

  1. Izaberite okvir za tekst.

  2. U meniju Raspoređivanje postavite pokazivač na stavku Rotiraj ili preokreni, a zatim izaberite neku od stavki da biste tekst postavili horizontalno.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×