Objedinjavanje podataka iz većeg broja obrazaca

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U zavisnosti od dizajna obrasca, ponekad je moguće izabrati više sačuvanih obrazaca i objediniti podatke iz određenih njihovih kontrola u jedan obrazac. To je korisno kada želite da uporedite ili rezimirate podatke iz više obrazaca. Takođe, moguće je objedinjavanje podataka obrazaca koji su sačuvani u fascikli fascikla „InfoPath obrasci“ u programu Microsoft Office Outlook 2007 ili u biblioteci dokumenata na lokaciji na kojoj se izvršava program Microsoft Windows SharePoint Services.

Prilikom objedinjavanja obrazaca program InfoPath stvara novi obrazac sa sređenim podacima.

Napomena : Prema podrazumevanim vrednostima objedinjavaju se samo određeni delovi izabranih obrazaca, poput podataka iz tabela koja se ponavlja, odeljak koji se ponavlja, podataka povezanih sa kontrola liste ili polje sa obogaćenim tekstom.

  1. Upišite ili unesite željene podatke u obrazac, ili otvorite postojeći (.xml datoteka).

  2. U meniju Datoteka izaberite stavku Objedinjavanje obrazaca.

    Napomena : Ako u režim dizajna nije omogućeno objedinjavanje obrazaca, komanda Objedinjavanje obrazaca je nedostupna.

  3. U dijalogu Objedinjavanje obrazaca izaberite datoteke koje želite da objedinite, a zatim kliknite na dugme Objedini.

    Savet : Da biste izabrali susedne datoteke, najpre izaberite prvu datoteku, zatim pritisnite i držite taster SHIFT, a potom izaberite poslednju datoteku. Kada želite da izaberete više datoteka koje se ne nižu jedna za drugom, pritisnite i držite taster CTRL, a zatim izaberite svaku pojedinačnu datoteku.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×