Objedinjavanje podataka InfoPath obrasca e-pošte u programu Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku za referencu.

Ako već koristite Microsoft Office InfoPath obrazaca za zadatke kao što je prosleđivanje sedmični izveštaji o statusu i ako koristite Microsoft Office Outlook 2007 za upravljanje e-porukama, InfoPath obrazaca za e-poštu može pomoći da unapredite procese koje koristite za saradnju i deljenje podataka. To je zato što možete da otvorite, popunite i prosledite InfoPath obrazaca sa unutar Office Outlook 2007, bez otvaranja programa InfoPath. Ako dobijete InfoPath obrasca e-pošte, možete da odgovorite na nju, prosledite ga i uskladištiti ga kao i sa drugim stavkama u Office Outlook 2007.

Ako omogućite objedinjavanje obrazaca za u InfoPath predložak obrasca, vaši korisnici možete objediniti InfoPath obrazaca za e-poštu koji su uskladišteni u fascikli Office Outlook 2007 , kao što je fascikla „InfoPath obrasci“. Objedinjavanjem obrazaca, možete da konsolidujete podatke iz više različitih obrazaca u jedan obrazac. Ovo je korisna kada želite da uporedite ili rezimiraju podatke iz nekoliko srodnih obrazaca. Na primer, možda je koristan i za menadžera čiji tim popunjava sedmični obrasce izveštaja o statusu da biste objedinili podatke iz tih obrazaca u jedan izveštaj sa rezimeom za njen trener.

Napomene : 

 • Samo, objedinjenih podataka možete da sačuvate kao InfoPath obrasca. Podatke možete sačuvati kao InfoPath obrasca e-pošte u Office Outlook 2007.

 • Kada objedinjujete InfoPath obrazaca za e-poštu, kreira se novi obrazac. Ovaj novi obrazac zasnovan na istom predlošku obrasca kao InfoPath obrazaca e-pošte koji ste izabrali za objedinjavanje.

Objedinjavanje InfoPath obrazaca za e-pošte

 1. U prikazu fascikle u Office Outlook 2007izaberite obrasce koji želite da objedinite.

  Savet : Da biste izabrali više stavki, držite pritisnut taster CTRL i izaberite pojedinačne stavke, ili držite pritisnut taster SHIFT i izaberite opseg stavki.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na izabrane obrasce, postavite pokazivač na stavku InfoPath radnje u priručnom meniju i zatim kliknite na dugme Objedinjavanje obrazaca.

  InfoPath otvara novi obrazac koji sadrži objedinjenih podataka. Novi obrazac zasnovan na istom predlošku obrasca kao izabrani InfoPath obrazaca e-pošte.

  Napomena : Kada korisnik objedinjuje InfoPath obrazaca za e-poštu, objedinjenih podataka iz ponavljajuće kontrole mogu da sadrže prazan red. Na primer, ako korisnik objedinjuje tri obrasce izveštaja o troškovima koje sadrže jedan red troškova u ponavljajuću tabelu, ponavljajuću tabelu u InfoPath obrasca e-pošte koja sadrži objedinjenih podataka može da sadrži prazan red, praćeno tri redova podataka iz svake od drugih InfoPath obrazaca e-pošte.

 3. Da biste sačuvali obrasca koji sadrži objedinjenih podataka, u meniju datoteka izaberite stavku Sačuvaj kao, potražite lokaciju na kojoj želite da sačuvate obrazac, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Savet : Takođe, možete da analizirate podatke iz InfoPath obrazaca za e-poštu tako što ćete izvoz podataka iz obrasca. Možete da izvezete podatke obrasca iz jednog ili više InfoPath obrazaca za e-poštu u Microsoft Office Excel 2007 radnu svesku. Možete da izvezete InfoPath obrazaca za e-pošte kao pojedinačne XML datoteke koje je moguće sačuvati i otvoriti kasnije pomoću programa InfoPath. Možete da izvezete podatke obrasca iz jednog InfoPath obrasca e-pošte za dodatne podržani formati datoteka. Pronalaženje informacija o izvozu InfoPath obrazaca za e-pošte u odeljku Takođe pogledajte .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×