Objedinjavanje kontejnera beležaka na stranicama

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu OneNote oko teksta koji kucate pojavljuje se mali sivi okvir (naziva se „okvir za beleške“), kao i svaki put kada pređete pokazivačem miša preko postojećih beležaka. Tekst možete prevući sa bilo kog okvira u neki drugi kako biste kombinovali beleške koje se u njima nalaze i organizovali sadržaj na stranicama.

  1. Na stranici koja sadrži najmanje dva kontejnera, pomerajte pokazivač miša preko teksta u prvom kontejneru beležaka.

  2. Kliknite na ikonu hvataljke koja se pojavljuje levo od teksta, a zatim je polako prevucite do hvataljke ili do drugog kontejnera beležaka.

    Okvir za beleške možete da premeštate na stranici u programu OneNote

  3. Postavite tekst koji premeštate u željeni okvir za beleške i otpustite taster miša.

Možete jednostavno iseći tekst sa jedne lokacije i nalepiti ga na drugu, ali objedinjavanje okvira za beleške omogućava vam trenutnu vizuelnu potvrdu toga odakle tekst dolazi i gde treba da ode. To je takođe dobar način da precizno poravnate novi tekst sa postojećim beleškama. 

Savet :  Ako napravite grešku, pritisnite taster Ctrl+Z da biste opozvali poslednju radnju.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×