Objavljivanje beležaka na deljenoj lokaciji

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Drugi način da kopije beležaka budu dostupne drugim korisnicima programa OneNote, kao i osobama koje nemaju ovaj program instaliran na svojim računarima, jeste da ih objavite na deljenoj lokaciji.

 1. Izaberite stranice koje želite da objavite.

  • Da biste izabrali više od jedne stranice, držite pritisnut taster SHIFT ili CTRL i kliknite na kartice stranica koje želite.

  • Dvaput kliknite na karticu jedne od stranica iz grupe stranica da biste izabrali stranicu i njene podstranice.

 2. U meniju datoteka izaberite stavku Objavljivanje stranice.

 3. U dijalogu Objavljivanje potražite lokaciju na kojoj želite da objavite svoje beleške.

 4. U polje Ime datoteke upišite ime.

 5. U listi Sačuvaj kao tip postupite na neki od sledećih načina:

  • Da biste objavili u beleške tako da mogu da se pročitaju svako ko koristi standardnu Veb pregledača, kliknite na dugme Veb stranica u jednoj datoteci (*.mht).

  • Da biste objavili beleške u programu OneNote formatu za druge korisnike programa OneNote, kliknite na dugme OneNote odeljci (* .one) ili OneNote jednu datoteku paketa (*.onepkg).

  • Da biste objavili beleške kao Microsoft Office Word datoteke, kliknite na dugme Microsoft Office Word dokument (* .doc) ili Microsoft Office Word XML dokument (*.docx).

 6. Među opcijama opseg stranica , odaberite da li želite da uključite samo Izabrane stranice, sve stranice u Trenutnom odeljku, ili sve stranice i odeljke u Trenutnoj beležnici.

 7. Kliknite na dugme Objavi.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×