Objavljivanje beležaka na deljenoj lokaciji

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Drugi način da kopije beležaka budu dostupne drugim korisnicima programa OneNote, kao i osobama koje nemaju ovaj program instaliran na svojim računarima, jeste da ih objavite na deljenoj lokaciji.

 1. Izaberite stranice koje želite da objavite.

  • Da biste izabrali više od jedne stranice, držite pritisnut taster SHIFT ili CTRL i kliknite na kartice stranica koje želite.

  • Dvaput kliknite na karticu jedne od stranica iz grupe stranica da biste izabrali stranicu i njene podstranice.

 2. U meniju datoteka izaberite stavku Objavljivanje stranice.

 3. U dijalogu Objavljivanje potražite lokaciju na kojoj želite da objavite svoje beleške.

 4. U polje Ime datoteke upišite ime.

 5. U listi Sačuvaj kao tip postupite na neki od sledećih načina:

  • Da biste objavili u beleške tako da mogu da se pročitaju svako ko koristi standardnu Veb pregledača, kliknite na dugme Veb stranica u jednoj datoteci (*.mht).

  • Da biste objavili beleške u programu OneNote formatu za druge korisnike programa OneNote, kliknite na dugme OneNote odeljci (* .one) ili OneNote jednu datoteku paketa (*.onepkg).

  • Da biste objavili beleške kao Microsoft Office Word datoteke, kliknite na dugme Microsoft Office Word dokument (* .doc) ili Microsoft Office Word XML dokument (*.docx).

 6. Među opcijama opseg stranica , odaberite da li želite da uključite samo Izabrane stranice, sve stranice u Trenutnom odeljku, ili sve stranice i odeljke u Trenutnoj beležnici.

 7. Kliknite na dugme Objavi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×