Objavite ime kada se pridružite Skype za posao sastanka ili poziva

Objavite ime kada se pridružite Skype za posao sastanka ili poziva

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada se korisnik priključi sastanku Skype za posao online preko telefona, on ili ona se od vas zatraži da biste snimili njeno ime tako da je učesnicima kao deo stavke i izađite iz objave. Ako pozivalac ne snimili njeno ime, Skype za posao koristi pretvaranja teksta u govor objaviti broj telefona pozivaoca, gde je dostupno.

Organizator sastanka Skype za posao navodi da li učesnici biti objavljeni kada se pridružite ili napustili sastanak. Administratora zakupca da konfigurišete postavke za uključivanje u konferenciju biranjem Microsoft da biste omogućili ili onemogućili ime snimka. Administratora zakupca možete da uključite unos i izlaz objave sa za celu uslugu.

Napomena : Unos i izlazne objave za pozivaoce su samo koji se reprodukuje učesnicima koji su se pridružili preko telefona, a ne za učesnike koji su se pridružili pomoću Skype za posao klijenta na radnu površinu ili mobilni telefon.

Zahtevanje objave kada učesnici pridruživanje i Napuštanje sastanka

  1. Prijavite se na Skype za posao sastanak.

  2. Kliknite na dugme Još opcija > Opcije sastanka Skype.

    Dijalog "više" sa istaknutim opcija sastanka
  3. Potvrdite izbor u polju pored opcija obavesti kada se osobe prijave ili odjave.

    Opcije dijaloga sa objavi kada se osobe prijave ili odjave istaknuti sastanka
  4. Kliknite na dugme U redu.

Ime je kad se pridružite ili ostavite

Ako se prijavljujete na sastanak kao zaposleni ili proveriti identitet korisnika (korisnik sa poslovni ili školski nalog), vaše ime, kao što je navedeno u direktorijumu poslovni ili školski će biti objavljeni kada unesete ili napustili sastanak.

Ako prisustvujete kao gost, biti zatraženo da unesete ime kada se prijavite, a to ime će biti je kada unesete ili napustili sastanak.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Uključivanje ili isključivanje ulazne i izlazne objave za sastanke

Upravljanje uključivanja u konferenciju postavkama moje organizacije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×