Obeležavanje zadataka zastavicom pomoću oznaka

U usluzi Planneroznake mogu da vam pomognu da brzo vidite određene stvari koje su zajedničke za nekoliko zadataka, kao što su zahtevi, lokacije, zavisnosti ili važna vremenska ograničenja.

Zašto ne mogu da vidim Planner? Tokom sledećih nekoliko meseci primenjujemo Planner. Ako imate plan koji ispunjava uslove, ali ga još ne vidite, budite strpljivi jer uskoro stiže!

Dodavanje oznaka planu

Na tabli izaberite zadatak, a zatim odaberite obojena polja sa gornje desne strane detalja o zadatku. Izaberite stavku Postavljanje oznake za zastavicu koju želite da koristite, a zatim joj dajte ime.

Postavljanje imena oznake u detaljima o zadatku

Kada definišete oznake na jednom zadatku, one su dostupne za sve zadatke u planu.

Na primer, mogu da definišem ružičastu oznaku kao „Odobrenje“ na zadatku „Snimanje vebkastova“, a zatim da postavim istu zastavicu na svaki drugi zadatak u planu koji zahteva odobrenje.

Oznake za više zadataka na tabli

Još načina za organizovanje

Ako vam treba više načina za organizovanje posla, možda će vam kontejneri biti od koristi. Zadatke možete da sortirate u kontejnere kako bi ste ih lakše organizovali u stvari kao što su faze, tipovi posla ili sektori.

Prevlačenje zadatka u grupu

Pomoću oznaka, kontejnera, simbola toka, datuma, zaduženja, komentara i priloga prikazanih za svaki zadatak na tabli na prvi pogled možete da steknete dobar uvid u to šta se odvija u planu.

Tražite prikaz velike slike? Isprobajte prikaz Grafikoni za brzi pogled na ukupan tok plana.

Navigacija u prikazu „Grafikoni“

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×