Obeležavanje beleške zastavicom za praćenje u programu OneNote za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako imate važne beleške u programu OneNote, a ne želite da ih zaboravite, da ih obeležite zastavicom za praćenje bi se one pojavile kao zadaci u programu Outlook.

Napomene : 

 • Moraćete verziju programa Outlook instaliran na istom računaru kao OneNote pre nego što budete mogli da označite poruku kao Outlook zadatak sa punom licencom.

 • Ako ne treba da povežete belešku sa Outlook zadatkom, već želite kasnije brzo da je pronađete, možete na belešku da primenite oznaku. Oznake su dobre za obeležavanje važnih beležaka i one nisu povezane sa programom Outlook.

Povezivanjem beležaka sa Outlook zadatkom, možete da dodelite zadatak nekome u timu, postavite podsetnik i pratite zadatak u programu Outlook.

 1. U programu OneNote postavite kursor na početak reda teksta koji želite da obeležite zastavicom kao Outlook zadatak.

 2. Izaberite stavke Početak > Outlook zadaci. (Ako to dugme nedostaje, nemate instaliran program Outlook.)

  Snimak ekrana dugmeta „Outlook zadaci“ u programu OneNote 2016.

 3. U meniju koji se pojavljuje izaberite krajnji rok za obeleženu belešku. Izaberite opciju Prilagođeno ako želite da otvorite obrazac za Outlook zadatak i vidite dostupne opcije praćenja.

 4. Kad se pored beleške na OneNote stranici pojavi crvena zastavica Outlook zadatka, to znači da je ona povezana sa programom Outlook radi praćenja.

  Napomene : 

  • Da biste promenili zadatak nakon što ga označite zastavicom, kliknite desnim tasterom miša na crvenu zastavicu pored zadatka.

  • Da biste uklonili zastavicu zadatka, kliknite na nju desnim tasterom miša na OneNote stranici i izaberite stavku Izbriši Outlook zadatak.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×