Obeležavanje beleške zastavicom za praćenje u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako imate važne beleške u programu OneNote 2016 i ne želite da ih zaboravite, možete da ih obeležite zastavicom za praćenje da bi se one pojavile kao zadaci u programu Outlook.

Napomene : 

 • Pre nego što budete mogli neku belešku da označite kao Outlook zadatak, moraćete na istom računaru da instalirate verziju programa Outlook 2016 sa punom licencom.

 • Ako ne treba da povežete belešku sa Outlook zadatkom, već želite kasnije brzo da je pronađete, možete na belešku da primenite oznaku. Oznake su dobre za obeležavanje važnih beležaka i one nisu povezane sa programom Outlook.

Povezivanjem beležaka sa Outlook zadatkom, možete da dodelite zadatak nekome u timu, postavite podsetnik i pratite zadatak u programu Outlook.

 1. U programu OneNote postavite kursor na početak reda teksta koji želite da obeležite zastavicom kao Outlook zadatak.

 2. Izaberite stavke Početak > Outlook zadaci. (Ako to dugme nedostaje, nemate instaliran program Outlook.)

  Snimak ekrana dugmeta „Outlook zadaci“ u programu OneNote 2016.

 3. U meniju koji se pojavljuje izaberite krajnji rok za obeleženu belešku. Izaberite opciju Prilagođeno ako želite da otvorite obrazac za Outlook zadatak i vidite dostupne opcije praćenja.

 4. Kad se pored beleške na OneNote stranici pojavi crvena zastavica Outlook zadatka, to znači da je ona povezana sa programom Outlook radi praćenja.

  Napomene : 

  • Da biste promenili zadatak nakon što ga označite zastavicom, kliknite desnim tasterom miša na crvenu zastavicu pored zadatka.

  • Da biste uklonili zastavicu zadatka, kliknite na nju desnim tasterom miša na OneNote stranici i izaberite stavku Izbriši Outlook zadatak.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×