Obavestite Skype za posao korisnike Dodavanje Skype kontaktima

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sa Skype za posao, vaši korisnici možete da pronađete i razmene trenutnih poruka sa osobama koje koriste Skype, besplatnu aplikaciju. Ovaj članak objašnjava šta treba da uradite tako da možete da dodate Skype kontaktima.

Morate imati administratorske dozvole u usluzi Office 365 da biste to uradili.

 1. Prijavite se koristeći Office 365 administratorski nalog na https://portal.office.com/adminportal/home.

 2. U Office 365 administrativni centar, idite na Centre administracije > Skype za posao.

  Odaberite stavku Skype for Business centra administracije.

 3. U Skype za posao centar administracije, odaberite stavku organizacija > spoljne komunikacije.

 4. Po podrazumevanim postavkama, korisnici mogli da komuniciraju sa svim drugim osobama na svetu koji koriste Skype za posao (pod pretpostavkom zaštitni zid je konfigurisan da dozvolite ovo).

  Odaberite da ljudi koriste Skype za posao da komunicirate sa Skype.

  Ako želite da korisnici za ćaskanje sa Skype korisnicima, ali ne želite da razgovor sa drugim osobama koje koriste Skype za posao, odaberite stavku uključen samo za dozvoljene domene. Kada omogućite kontakt sa Skype korisnicima, skype.com automatski se dodaju kao dozvoljenih domena u pozadini.

  Ako želite da dozvolite kontakte iz drugih preduzeća na svetu pomoću Skype za posao, osim određene poruke, odaberite na osim za blokirane domene, i odaberite stavku + da biste dodali tih domena. Svi će moći da vas kontaktira osim osobama na određene tih domena. (Neke kompanije možete da izaberete ovu opciju, na primer, ako su u parnice i morati da obezbedite ima kontakt sa drugim preduzeća).

 5. Odaberite da omogućite drugima da koriste Skype za posao da komunicirate sa Skype korisnicima izvan vaše organizacije.

 6. Ako koristite Windows zaštitni zid, Skype za posao se automatski otvara potrebne portove.

  Ako vaša organizacija koristi drugo rešenje da biste ograničili računara na mreži sa povezivanja sa Internetom, uverite se da klijentskih računara koji će moći da pristupite svim na IP adrese i URL adrese za Skype povezivanja i pretraga Skype direktorijuma. To će možda zahtevati njihovog dodavanja odlaznoj listi dozvoljenih u vašoj konfiguraciji infrastruktura zaštitni zid ili proxy servera.

 7. Da SAČEKATE do 24 časa da biste TESTIRALI. Bilo kom trenutku možete da promenite postavke spoljne komunikacije, to može potrajati do 24 časa za promene za popunjavanje duž sve centre podataka.

 8. Pokažite korisnicima kako da pronađete i dodate Skype kontaktima na svoju listu kontakata Skype za posao . Postavite ih da biste tražili ljude u Skype za posao.

Testiranje i rešavanje problema

Da biste testirali podešavanja, morate kontakta na Skype koja se ne nalazi iza zaštitnog zida preduzeća. Možete biti prijavljeni u program Skype pomoću Gmail nalog, Outlook.com nalog ili drugi tip naloga e-pošte.

 1. Pošto promenite postavke spoljne komunikacije, SAČEKATE do 24 časa za testiranje.

 2. Odjavite se iz Skype za posao i ponovo se prijavite tako da možete da vidite opciju za pretraživanje Skype direktorijuma.

  Kada je istaknuta Skype direktorijuma, možete da pronađete osobe koje imaju Skype naloga.

 3. U Skype za posao, potražite kontakt u programu Skype i poslali zahtev za ćaskanje.

  Ako dobijete poruku da nije bilo moguće poslati zbog smernica kompanije, treba da doublecheck postavke zaštitnog zida.

 4. Drugi način da proveri da li su zaštitni zid da odete na lokaciju Wi Fi ne iza zaštitnog zida kao što su kafiću i koristite Skype za posao da biste poslali zahtev za Skype kontakt u razgovor.

  • Ako ste poslali vaš Skype kontakt zahtev i je nisu primili, zatražite da vam pošalje zahtev za ćaskanje. Ako se problem je uspostavljanje veze između Skype i Skype za posao, koji često rešava ga.

  • Ako poruke prolaze kroz u kafiću, ali ne kada ste na poslu, koje znate problem je zaštitni zid.

Možete i ne možete da uradite

 • Skype za posao na Mac računaru ne postoji mogućnost da biste potražili i komunikacija sa Skype kontaktima.

 • Iako možete da pretražujete i pronađete Skype korisnicima, su da ne tražili i pronašli Skype za posao korisnika. Morate da im pošaljete zahtev za kontakt, a moraju da se prijavite u Skype i prihvati, pre nego što možete razmenjivati trenutne poruke sa njima.

 • Nije moguće da dozvoli trenutne poruke povezivanja pomoću druge dobavljače razmene trenutnih poruka, kao što je Google ili Facebook. Ne možete da koristite Skype za posao sa slanjem tekstualnih poruka za mobilni telefon.

Koje funkcije su dostupne kada dodajete Skype kontakte?

dolaziti neki deo, ali ne u svim funkcijama Skype kontakte koji su prijavljeni pomoću Microsoft naloga (ranije Windows Live ID) kada su govore Skype za posao korisnika.

Dostupno uz Skype kontakata

Nije dostupno za Skype kontakata

 • Video razgovori

 • Razmena trenutnih poruka između osoba

 • Prisutnost

 • Između više razgovora preko trenutnih poruka

 • Audio i video razgovore sa tri ili više osoba

 • Deljenje radne površine i programa

Ažurirani mart 23 2017

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Dozvoli korisnicima da se obratite spoljne Skype za poslovne korisnike

Podešavanje Skype za posao Online

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×