Obaveštenja kalendara

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Obaveštenja kalendara možete da koristite da biste primili obaveštenja putem tekstualnih poruka prilikom ažuriranja stavke u kalendaru ili kao podsetnika za zakazane obaveze i sastanke u kalendaru programa Outlook Web App. Takođe možete da primate dnevni tekstualnu poruku koja uključuje vaš plan za taj dan. Da biste podesili obaveštenja kalendara:

 1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

 2. Na vrhu stranice odaberite Outlook (ili Pošta). Ili odaberite pokretanje aplikacije Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ > Pošta.

  Opcije za navigaciju usluge Office 365
 3. Na vrhu stranice izaberite Postavke Settings: update your profile, install software and connect it to the cloud > Opcije, a zatim izaberite nešto od sledećeg:

  • Telefon > razmena tekstualnih poruka > Podešavanje obaveštenja kalendara

   ILI

  • Kalendar > obaveštenja

   Napomena : Ako to već niste uradili, moraćete da prvo da podesite razmena tekstualnih poruka , a zatim izaberite stavku Podešavanje obaveštenja kalendara.

 4. Izaberite opcije koje želite, a zatim izaberite stavku Sačuvaj.

Šta ako želim da saznam više?

Obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka

Postavke kalendara

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×