OWA za Android

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno: Ako ste na mobilnom uređaju, za najbolji utisak pri radu preporučujemo da instalirate najnoviju Microsoft aplikaciju za uređaj: Outlook za iOS ili Outlook za Android.

Ako imate Office 365 nalog za preduzeće ili obrazovanje, možete da koristite OWA za Android za pristup e-pošti, kalendaru i kontaktima. Aplikacija izgleda i deluje kao prijavljivanje u nalog pomoću veb pregledača, bez potrebe za unošenjem korisničkog imena i lozinke svaki put. Aplikacija dodaje funkcije koje nećete videti prilikom prijavljivanja putem veb pregledača, kao što su sinhronizacija kontakata, podsetnici i obaveštenje o novoj poruci.

Kako da instaliram program OWA za Android?

Idite u Play Store prodavnicu na Android uređaju i instalirajte OWA za Android. Da biste saznali kako da instalirate OWA za Android, pročitajte članak OWA za Android u Play Store prodavnici.

Kada prvi put pokrenete aplikaciju, od vas će se tražiti da unesete Office 365 imei lozinku, koji se potom skladište na uređaju. U zavisnosti od postavki koje koristi vaša organizacija, od vas će se možda tražiti da konfigurišete aplikaciju ili Android uređaj tako da zahtevaju šifru ili PIN.

Šta ako želim više da saznam?

  • Vanmrežna sinhronizacija kopira informacije o porukama od prethodna tri dana, plus proteklih mesec dana informacija iz kalendara i maksimalno šest meseci budućih informacija iz kalendara. Ako imate više od 750 stavki kalendara u narednih šest meseci, biće sinhronizovana samo tri meseca.

  • Pored fascikli „Prijemno poštansko sanduče“, „Radne verzije“, „Kontakti“ i „Kalendar“, pet drugih fascikli sa porukama koje ste nedavno koristili biće sinhronizovano za pristup van mreže. Fascikle koje se sinhronizuju menjaće se u zavisnosti od toga koliko im često pristupate. Isto tako možete da izaberete do pet fascikli sa porukama za sinhronizaciju. Svaka fascikla koju odaberete zauzeće mesto neke od pet fascikli koje bi se automatski sinhronizovale.

  • Ne možete da se odjavite iz programa OWA za Android. Da biste uklonili informacije za prijavljivanje i sav preuzeti sadržaj, uklonite aplikaciju sa uređaja.

  • Informacije o tome kako da se povežete sa nalogom pomoću aplikacija za e-poštu, kalendar i kontakte koje se dobijaju unapred instalirane na uređajima potražite u članku Podešavanje e-pošte na Android telefonu ili tablet uređaju.

  • Da biste saznali više o aplikaciji, pogledajte objavu na blogu koja predstavlja i opisuje program OWA za Android sada dostupan na izabranim uređajima.

  • Ako imate Office 365 nalog pogledajte članak Office 365 Android telefon ili tablet računar instalacija za informacije o tome kako da koristite Office 365 na telefonu.

  • Da biste ostavili predloge ili povratne informacije o programu OWA za Android, posetite lokaciju Povratne informacije i predlozi za program OWA za uređaje.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×