O slanju datoteke za redigovanje

Možete da koristite stavku Primalac pošte (za redigovanje) da biste drugima poslali datoteku za redigovanje. Kada šaljete datoteku, zahtev za redigovanje se kreira automatski uz:

  • vezu, prilog ili i vezu i prilog datoteke

  • zastavicu za praćenje Button image

  • tekst poruke za redaktora koji će se razlikovati u zavisnosti od lokacije datoteke

Kada redaktor primi datoteku, omogućavaju se i prikazuju alatke za redigovanje. Datoteke koje vraća redaktor će vas automatski pozvati da objedinite promene, a zatim ih možete prihvatiti ili odbiti korišćenjem alatki za redigovanje. Kada primite sve povratne informacije od redaktora ili kada odlučite da zaustavite prihvatanje povratnih informacija, završite redigovanje.

Razumevanje veza i priloga

Na koji način će datoteka biti uključena u zahtev za redigovanje zavisi od lokacije na kojoj se datoteka za redigovanje nalazi.

Samo na vašem računaru

Datoteka se automatski prilaže uz zahtev za redigovanje. Ako želite da kreirate deljenu lokaciju za datoteku u trenutku slanja datoteke na redigovanje, koristite okno zadatakaOpcije priloga.

Na deljenoj lokaciji kao što je mrežni server

Zahtev za redigovanje sadrži vezu sa deljenom lokacijom. Imate opciju da uključite datoteku kao prilog. Ako neki redaktori nemaju pristup deljenoj lokaciji, treba da priložite datoteku.

Na serveru za Web diskusije

Zahtev za redigovanje uključuje vezu do diskusije o dokumentu i uključuje uputstvo kako koristiti diskusioni server. Imate opciju da uključite datoteku kao prilog. Ako neki redaktori nemaju pristup deljenoj lokaciji, treba da priložite datoteku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×