O pokretanju nalog sa prethodnim verzijama programa SharePoint Workspace

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate nadogradnju sa prethodne izdanje kao što je Microsoft Office Groove 2007 na SharePoint Workspace 2010 i koristite nalog na više računara, morate da ažurirate na SharePoint Workspace 2010 na sve računare.

Microsoft ne podržava sinhronizaciju naloga podatke na više računara ako različite verzije sistema SharePoint Workspace softver su instalirani na različitim računarima.

Međutim, Microsoft u potpunosti podržava interakciju sa korisnicima koji koriste starijim izdanjima. Na primer, možete da uradite workspace aktivnosti sa korisnici programa Groove 2007. Pored toga, Groove 2007 korisnici mogu da pozovem u vam nov radni prostor. Slično tome pozovi Groove 2007 korisnike da se novi radni prostori, pod uslovom da izaberete opciju „2007” kao verziju radnog prostora kada kreirate radni prostor.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×