Novo u usluzi Microsoft SharePoint Online

Novo u usluzi Microsoft SharePoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Na novi SharePoint Online, dostupne uz Office 365, uključuje širok spektar poboljšanja i nove funkcije. Otkrijte kako SharePoint Online može pomoći da delite rad, rad sa drugima, organizujete projekte i timovima i otkrijte osoba i informacija.

Ispravke za mart 2017.

Novosti tima u SharePoint mobilne aplikacije za Android

Tima vesti sada je dostupna na SharePoint mobilne aplikacije za Android. Pronađite na personalizovane tima vesti sabiranje iz preko lokacije ste aktivni u, lokacija koje pratite i vesti predložena Microsoft Graph, direktno na Android mobilnom uređaju.

SharePoint vesti na Android mobilnim uređajima

Instalirajte SharePoint mobilne aplikacije za Android i zadržali povezan sa vestima, saradnju i komunikacije. Dodatne informacije potražite u članku Tima vesti u SharePoint mobilne aplikacije za Android.

februar 2017.

Ograničenje kopiju datoteke 50MB

50MB ograničenje za kopije datoteka je podignut. Sada možete da kopirate veću veličinu datoteke veličine do 500MB.

Kopiranje na mestu

Ako kopirate datoteke sa istim odredištem, kreiraćete novu kopiju, automatski se dodaju sa brojem na kraju. Ovo je dobar ako želite da kreirate novi dokument pomoću originalnu kao početnu tačku.

Izbor i preuzimanje više datoteka u jednom ZIP datoteku

Sada možete da preuzmete više datoteka i sačuvajte je. ZIP datoteka. Samo izbor više datoteka iz biblioteke prikaz, izaberite stavku Preuzmii bićete upitani da sačuvate jednom nivou Zip datoteku koja sadrži samo izbore.

Izaberite više datoteka i da ih preuzmete zip datoteku

decembar 2016.

SmartFilters za SharePoint Online biblioteke dokumenata

SmartFilters pružaju mogućnosti dinamičke pretrage na osnovu obogaćenog metapodataka dostupna u biblioteci dokumenata.

SmartFilter tabla sa ikonom SmartFilter izabrana

SmartFilters može se otvoriti tako što ćete kliknuti na ikonu „levak” sa desne strane trake sa komandom biblioteke. Podrazumevano SmartFilters omogućavaju obogaćenog filtriranje prikaza biblioteke datum izmene, izmenio i vrstu dokumenta. Možete da izaberete dodatne metapodatke kolone u prikazu za takođe filtriranje po na SmartFilter. Ako vam se dopadne, SmartFilters mogu biti sačuvane kao prilagođeni prikaz za sve biblioteke.

Dodatne informacije potražite u članku Korišćenje pametnog filtere da biste pronašli vaše datoteke ili stavke liste.

Ispravke za novembar 2016.

Android i Windows 10 aplikacija za mobilne uređaje

Android i Windows 10 Mobile aplikacija sada su dodati iOS da biste zaokružili SharePoint mobilni podrška. Pomoću SharePoint aplikacije za mobilne uređaje možete da odete do lokacija tima koje pratite ili često posetite, nabavite veze do važnih lokacija konfigurisao vaše organizacije. stigne na nedavnih promena datoteke sa prikazom aktivnosti, otvorite i uredite datoteke iz biblioteke dokumenata i još mnogo toga.

Snimak Android aplikacije za mobilne uređaje koji prikazuje aktivnost lokacije, datoteke, liste i navigacije
Android sa prikazanim aktivnosti, datoteke, liste i navigacije lokacije tima

Dodatne informacije potražite u članku SharePoint mobilne aplikacije za Android.

Windows 10 Mobile prikazuje aktivnosti, datoteke, liste i navigacije
Lokacija tima Windows 10 Mobile prikazuje aktivnosti, datoteke, liste i navigacije

Dodatne informacije potražite u članku SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Windows 10 Mobile.

Novosti tima u SharePoint mobilne aplikacije za iOS

Donosi tima vesti važne i zanimljiva priča da ste koristili funkciju vesti u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS. Karticu "vesti" prikazuje najnovije članke pratite ili često posetite sa lokacije tima, zajedno sa lokacijama predložio Office Graph.

Snimak ekrana agregiranih novosti tima

Možete da prikažete vesti i da dubinski pretražite ceo članak.

Novosti tima na snimku sajta

Takođe možete da dodate i objavljivanje članaka na lokaciju tima sa mobilnog uređaja. Dodatne informacije potražite u članku Tima vesti u SharePoint mobilne aplikacije za iOS.

Lokacija tima sada integrisan sa Office 365 grupe

Na lokaciji tima SharePoint Online povezuje vi i vaš tim sadržaja, informacija i aplikacije koje se oslanjaju na svaki dan. Možete da koristite lokaciju tima za skladištenje i Sarađujte na datotekama ili za kreiranje i upravljanje lista informacija. Na matičnoj stranici lokacije tima, možete da prikažete veze ka važne tima datoteke, aplikacije i Veb stranice i da vidite nedavne lokacije i datoteke aktivnosti feeda o aktivnostima. Više informacija potražite u članku Šta je to SharePoint lokaciji tima?.

SharePoint sajt tima sa vestima tima

 • Integracija sa sistemom Office 365 grupe

  Kada kreirate na lokaciji tima u sistemu SharePoint Online, na Office 365 grupe se automatski kreira i svi korisnici dodajete na lokaciju tima automatski se dodaju u Office 365 grupu. Slično tome, kada kreirate grupu u programu Outlook, na lokaciji tima SharePoint se automatski kreira i bilo koji korisnik dodate u Office 365 grupe se dodaju na lokaciji tima. Svi članovi Office 365 grupe imaju pristup lokaciji tima i svim članovima tima lokacija imaju pristup Office 365 grupe. Članovi mogu da dodaju dodatnih biblioteka, lista i Veb aplikacije po potrebi, a svi u grupi ima pristup. Više informacija o grupama u članku Saznajte više o Office 365 grupe.

  Meni grupa osoba Office 365, sa lokacijom istaknuta
 • Raspored na lokaciji tima

  Lokaciju tima prikazuje zaglavlje lokacije, sa imenom, logotip, i da li je na lokaciji privatnu ili javnu. Ako imate dozvolu, možete dodati liste, biblioteke dokumenata, stranica ili aplikacije na stranicu ili lokaciju. Na novu stranicu, kliknite na dugme + da biste dobili novi meni segmente aplikacije i stavki da biste dodali stranicu, kao što su istaknute sadržaj, mape, slika i video zapisa, vesti liste i naslovi i još mnogo toga.

  Stranica vesti lokacije tima sa izabranim tekstom

  Da biste pronašli nešto na lokaciji, možete da koristite polje za pretragu na traci za brzo pokretanje da biste dobili predloženih rezultate, ili možete da vidite sva podudaranja. Na traci za brzo pokretanje takođe omogućava da dođu do biblioteke dokumenata na lokaciji tima OneNote beležnice, stranice lokacije, sadržaj lokacije i korpe za otpatke lokacije tima.

  Navigacija sa leve strane na sajtu tima

 • Matična stranica tima informacija

  Na matičnoj stranici ćete dobiti vest odeljka i feeda o aktivnostima. U odeljku vesti možete da prikažete ili najinteresantnije stavki za tim. Kliknite na dugme + Dodaj, kreirajte svoju priču o i zatim kliknite na dugme Objavi da biste prikazali na priču na vrhu matičnu stranicu lokacije tima. Vi ili vaši korisnici možete da kliknete na naslov da biste prikazali ceo članak.

  Veb segment sa naslovima vesti sajta tima

  Vaše aktivnosti odeljak vam omogućava da i drugi članovi vidite koje osobe su radite ili dodati na prvi pogled, na primer kada neko uređivanja dokumenta ili dodaje na listu.

  Feeda o aktivnostima lokacije tima

  Brze veze odeljka omogućava Dodavanje veze za datoteke ili Veb stranice da biste prikazali kao i. Kliknite na dugme + Dodaj unesite URL adresu ili izaberite stavku sa liste nedavno korišćene datoteke ili Veb stranica.

  Brze veze SharePoint sajta tima

Za više informacija na stranicama početak lokacije tima, pogledajte članak Šta je to SharePoint lokaciji tima?.

Ograničenje za nove kolekcije lokacija

Pošto timovima su iskoristiti proširene mogućnosti koju nudi SharePoint Online kao što su Office 365 Video i portalima, njihov sadržaj skladišta zahtevi rasla. Ovo adresom SharePoint Online Ograničenje skladišta kolekcije lokacija povećana od 1 TB za 25 TB. Dodatne informacije potražite u članku SharePoint Online granice i ograničenja softvera.

Ažurirani SharePoint liste

Na listi u SharePoint Online je skup podataka koji pruža vam i vaše kolege fleksibilne način da biste organizovali stavke, kreirali kalendare, liste obaveza i vremenske linije. Možete da dodate kolone za različite tipove podataka, kao što su tekst, valuta ili više izbora, kreirate prikaze da biste efikasno, da biste prikazali podatke i sortiranje ili filtriranje podataka na razne načine.

Prikaz liste u sistemu SharePoint

Listu možete da uključite tekst, veze, slike, zvuk ili video zapisa, kao i prilozi. Možete da uključite i izračunate kolone koje funkcionišu sa drugim kolonama za ukupne vrednosti, status ili agregatne vrednosti. SharePoint liste omogućavaju timovima mogućnost pristup, deljenje i saradnja oko strukturiranih podataka. Klijenti redovno uvezem podataka iz drugih sistema u SharePoint listama za podršku poslovnim procesima i možete da uvezete ili izvezete spoljnih podataka u aplikacije kao što je Microsoft CRM ili SAP red poslovnih aplikacija. Možete da dodate kreiranja verzija za praćenje više iteracija stavke na listi ili Kreiranje obaveštenja za vas obavestiti kada se nešto promeni. Više informacija o listama i šta mogu da urade potražite u članku Šta je lista u SharePoint Online?.

 • Dodavanje liste lako sa matične stranice   SharePoint Online+ novo dugme na komandnoj traci da biste brzo dodali liste na stranicu. Kliknite na listu, dodajte ime i opis i kreira se na listi.

  Klik na vezu „Novo“ sa markiranom stavkom „Lista“

  Više informacija o kreiranju lista potražite u odeljku Kreiranje liste u sistemu SharePoint.

 • Brzo uređivanje da biste dodali kolone i podataka u jednoj proces    Kad kreirate liste, možete da dodate kolone i podatke na ekranu brzog uređivanja.

  Prikaz liste sa brzog uređivanja istaknuta

  Kliknite na dugme+ da biste dodali novu kolonu i odaberite kratku listu tipova popularne kolona. Takođe možete da odaberete Više tipova kolona da biste razvili izbora.

  Brzo uređivanje Dodavanje meni kolone sa istaknutim više tipova kolona

  Možete da izaberete iz nekoliko tipova kao što su okviri za tekst sa jednom ili više redova teksta, brojeva i valuta, izbor, funkciju lookup, da/ne okvire ili izračunatih kolona.

  Kada kolona su definisani, koristite Brzog uređivanja da počnete da unosite podatke u formatu praktične unakrsne tabele.

  Brzo uređivanje ekrana sa kolonama i podatke dodate

  Za korake dodati kolone i podatke, pogledajte članak Kreiranje ili Dodavanje kolone na Office 365 listi ili biblioteci.

 • Dodavanje unapred ugrađene aplikacijama zasnovanim na listu    Umesto da kliknete na listi u meniju "Dodaj", odaberite aplikaciju i izaberite stavku sa mnogih da stotine Microsoft ili aplikacije nezavisnih proizvođača. Vaše preduzeće možete da dodate kao i interno snimio aplikacije.

  Novi sadržaj meniju lokacija sa aplikacijom istaknuta

  Odaberite stavku sa zasnovano na listi aplikacija kao što su ankete, veze, objave, kontakte, kalendare i liste zadataka. Većina ove aplikacije koristite unapred definisane kolone tipovi i formati, tako da imate samo početi da dodajete podatke.

  Aplikacije da biste dodali ekrana

  Za više informacija o kreiranju liste zasnovane aplikacije u članku Kreiranje liste u sistemu SharePoint.

  Napomena : Neke aplikacije liste zasnovane će prikazivati samo u klasičnom iskustva.

 • Korišćenje Microsoft toka za automatizovanje tokova posla    Automatizovanje vaših tokova posla sa ovom nova usluga preko broja aplikacije i softverski kao usluge (SaaS) usluge koje poslovnih korisnika se oslanjaju na. Pomoću Microsoft Flow možete da razmenjujete podataka između SharePoint Online i broja Microsoft i usluga trećih lica. Možete i skladištite i izmena podataka koji se nalaze SharePoint. Nova lista Komandna traka u SharePoint Online uključuje unosa koja vam omogućava da kreirate i direktno pokretanje tokova.

  Protok meniju liste sa Dodavanje protoka istaknuta

  Kliknite na dugme Dodaj tok, da biste dobili listu protok predloške koje možete odabrati. Ako ne vidite predloška, pomerite se nadole i kliknite na dugme da vam tokova lokaciju gde možete da odaberete više u članku više tokova ili više predložaka toka. Da biste saznali više o Microsoft Flow, pogledajte Prvi koraci uz Microsoft protok.

  Dodajte novi bar alatka za protok
 • Korišćenje PowerApps za povezivanje SharePoint liste i biblioteke kao izvor podataka    PowerApps je nova usluga preduzeća za povezivanje, kreiranje i deljenje poslovnih aplikacija minuta da osposobim tim preko bilo kog uređaja. SharePoint listama ili bibliotekama integrišu PowerApps dugme njihove komandne linije tako da možete direktno da kreirate aplikaciju pomoću SharePoint kao izvor podataka.

  Stavka menija PowerApp na komandnoj traci sa istaknutim aplikaciji kreiranje Power.

  Da biste dobili više informacija o korišćenju PowerApps, pogledajte članak Prvi koraci uz PowerApps.

SharePoint Online biblioteke dokumenata

biblioteka dokumenata SharePoint Online pruža bezbednog zasnovano na tehnologiji oblaka mesto za skladištenje dokumenata i datoteka gde ste i vaše kolege možete lako da ih pronađete zajednički rad na njima i da im pristupite sa bilo kog uređaja u bilo kom trenutku. Dodavanje datoteke ili premeštanje datoteka između fascikli je jednostavno poput prevlačenjem i otpuštanjem sa jedne lokacije na drugu.

Meni Office 365 dokumenata i fascikli Moderna dokument biblioteke sa slikama
 • Prednosti power sistema SharePoint sa programom OneDrive for Business upotrebljivosti u bibliotekama dokumenata    Ažuriranog korisničkog interfejsa u bibliotekama dokumenata SharePoint Online sada nudi iskustvo kao što je OneDrive for Business. Kreiranje nove fascikle i otpremanja datoteka iz pregledača su sada više intuitivni. Klasični traci je zamenjena tanki Komandna traka koja prikazuje relevantne zadaci nadohvat ruke.

  Glavni meni Office 365 dokument biblioteke

  Ako vaša organizacija ima prilagođene trake sa dugmadima da mapirate kritične poslovne funkcionalnost, dugmad će se pojaviti u komandnu traku kao i. Svaku novu Office 365 grupu sada dobija ceo SharePoint Online biblioteke dokumenata koja zamenjuje prethodnu stranicu „Datoteke”. Dodatne informacije potražite u članku Šta je to biblioteka dokumenata?

 • Kopiranje i premeštanje datoteka iz komandne trake    Kopiranje datoteka na nove fascikle nije nova, ali Kopiraj da biste "i" Premesti u komande su pametno o prikazivanju vaše arhitekture informacija i možete da kreirate novu odredišnu fasciklu u pokretu.

  Dugme „Kopiraj u“ u glavnom meniju

  Izaberite datoteku ili datoteke koje želite da premestite i izaberite stavku da biste kopirali ili premestili na iz komandne trake ili pomoću menija tačke (...). U dijalogu odredište samo izaberite novo mesto za datoteke ili otkucajte novo ime fascikle. Pogledajte članak Premeštanje ili kopiranje fasciklu, datoteku, ili vezu u biblioteci dokumenata

  Premeštanje datoteke u dijalogu sa novo ime fascikle uneli
 • Korišćenje veze da biste uvezli datoteka iz druge biblioteke    Pre nego što više kopija popularne datoteke u različite biblioteke, sada možete da dodate vezu u biblioteci. Biblioteke dokumenata znati gde druge datoteke su u SharePoint Online, pa umesto da kopirate datoteke u drugu biblioteku, samo umetnuli vezu do datoteke i smanji duplirane datoteke između više biblioteke ili lokacijama. I dalje ćete videti sličice i metapodataka za izvorne datoteke, a SharePoint Online prikazuje listu na nedavno korišćenih dokumenata. Izaberi vezu umesto rezanje i lepite dokumente. Dodatne informacije potražite u članku Dodavanje veze u biblioteci dokumenata

  Dodavanje novog menija sa istaknutom vezom

Prilagođavanje

 • Novi pojednostavljeni prilagođene prikaze    Nove biblioteke dokumenata omogućavaju da grupišete datoteke direktno iz glavne stranice bez klika na zasebnom administracije ekran. Kliknite i prevucite da promenite veličinu i sortiranje, filtriranje ili grupe iz bilo koje kolone zaglavlja kolone. Da biste sačuvali prikaz za sebe ili svi ostali u biblioteci, samo kliknite na dugme Sačuvaj prikaz. Možete da sačuvate u trenutnom prikazu ili ime novog prikaza. Više informacija o prilagođenim prikazima potražite u odeljku uređivanje prilagođenog prikaza biblioteke dokumenata.

  Sortiranje i filtriranje prikaza meni kolone
 • Iskustvo odaziva i pristupačni dizajn    Pregledači za mobilne uređaje imaju iste funkcije kao radnu površinu, što SharePoint Online produktivni za svakog korisnika, da li stupe u interakciju putem miša, tastature, dodir ili ekrana čitač. Za više informacija o pristupačnosti u SharePoint Onlineu članku SharePoint Online za pristupačnost .

Prikaz i uređivanje detalja i metapodataka olakšavaju

Uređivanje dokumenta metapodataka kroz okno sa informacijama, direktno iz glavnog prikaza. Kliknite na dugme Otvori okno sa detaljima Informacije o ili detalji okno dugme Otvori da prikažu i uređuju vaš dokument metapodataka, bez potrebe da prođete kroz gomilom ekranima da ažurirate. Prevucite i otpustite datoteke između grupe da biste ažurirali detalje kada se nalazite u prikazu koji grupiše datoteke tako što ćete metapodataka. Ako vam nedostaje nešto zahteva unos, dobićete podsetnik da biste uneli podatke kada možete da.

Uredite sve svojstava za datoteku u biblioteci dokumenata

Sa integracija sa sistemom Office, možete da odete kompletnu dokument pregled na vrhu okno sa informacijama. Na tabli nudi metapodatke, uključujući istoriju nedavne aktivnosti, ispravke datoteku i koji ste primili delite datoteku. Takođe možete da dodate više korisnika ili odmah prestati da sve za deljenje. Na kraju, sva druga svojstva datoteke su prikazane, u slučaju bilo šta drugo već ne pokriva.

Office 365 dokumentu metapodataka

Za više na pregledanje i Uređivanje metapodataka i datoteke informacije, pogledajte Prikaz i uređivanje informacije o datoteke, fascikle ili vezu u biblioteci dokumenata.

PIN vezu, datoteku ili fasciklu za brzi pristup    Kada imate datoteke, veze ili fascikle koje koristite sve vreme, ne smeta kretanje kroz biblioteku dokumenata, prikačite na vrh u biblioteku.

Zakačene dokumenata u biblioteci dokumenata

Možete kliknite desnim tasterom miša i zatim izaberite zakači na vrh na bilo koju fasciklu, datoteku ili vezu, a ona će se pojaviti kao pločicu na vrhu biblioteke, spremni kad god želite. Možete i da zakačite do tri datoteke, veze ili fascikle.

Zakači za dugme "vrh" istaknuta u meniju Elipsa

Više o kačenje datoteke u bibliotekama dokumenata, u članku isticanje datoteke, fascikle ili vezu u biblioteci dokumenata.

Vratite se na klasični iskustvo

Dok SharePoint Online biblioteke u proizvodnju, shvatamo da možda nećete želeti da biste prelazak moderan izgled ili da postoje neke zadatke koji još uvek potrebni klasični korisničkog interfejsa. Na dnu trake za brzo pokretanje u biblioteci dokumenata, možete se prebacivati nazad u klasičnom iskustvo ako treba da. Ovo budi trake i starije izgled i funkcije. Kada završite, zatvorite sve prozore pregledača i ponovo pokrenite Office 365 i SharePoint Online. Pogledajte članak Prebacivanje podrazumevano biblioteka dokumenata sa novom ili klasični za više informacija o postavljanju podrazumevanih režim.

SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Možete da pristupite sadržaj, lokacija, portala i osobe iz preko intranetu pomoću mobilnog uređaja. dok ste na putu. Nova iOS SharePoint mobilnih aplikacija će je zadržati kontaktu podataka i vaše organizacije.

Povezivanje sa lokacije tima, organizacija portala i osobe koje treba da radite sa. Dolazi sa obaveštavanja programa Microsoft Graph, koji se primenjuje mašinskog učenja aktivnošću u Office 365 tako da možete da se povežu sa relevantni dokumenti i ljudi oko sebe. SharePoint za mobilne uređaje radi sa SharePoint Online u Office 365, SharePoint Server (2013 i 2016) lokalnog i hibridno okruženje. Prijavite se pomoću akreditiva SharePoint u aplikaciji na iPhone uređaju za pristup, i možete lako da se prebacite između naloga.

Animacija koja prikazuje glavne aplikacije ekranima
 • Korišćenje kartice "lokacije"    da biste dobili listu lokacija posetite često i lokacija koje pratite. Kliknite na lokaciju da biste videli nedavne aktivnosti, nedavno korišćene datoteke i sredstva lokacije (dokumente, liste, podlokacija, stranice i još mnogo toga). Možete da delite lokaciju. Takođe možete povezati sa drugim Office aplikacijama iz nedavno korišćene datoteke ili iz biblioteke dokumenata SharePoint Online .

 • Koristite karticu "veze"    da biste otišli do lokacija i portalima za svakoga u vašoj kompaniji navikli pogledajte. Ove veze su podešene tako što ćete na SharePoint Online admin(s).

 • Korišćenje osobe karticu    da biste Steknite uvid u osoba kojima radite rade na. Pronalaženje i pregledanje kolege na mreži. Dodirnite pojedincima da biste videli svoje kontakt kartice ili Otkrijte šta i koji rade sa.

 • Korišćenje mobilne aplikacije SharePoint    da biste pretražili lokaciju i intranetu, filtrirano po lokacije, datoteke i osobe. SharePoint mobilni pretragu Povežite se koristeći pretraživanje punu preduzeća, tako da možete da pronađete sadržaja i osobe iz preko intranetu,

Za više informacija o SharePoint za mobilne uređaje, pogledajte članak. Prvi koraci uz SharePoint za mobilne uređaje.

Redizajniranog SharePoint Online matična stranica

Matičnoj stranici nove SharePoint Online vam omogućava da lako videli, pronađite i došli do lokacije i portalima i vaš tim želite. Kliknite na dugme za pokretanje sistema Office 365, sada kliknite na SharePoint pločicu, a ne starijih pločicu lokacija .

Pločica „Lokacije“ za pristup SharePoint lokacijama u usluzi Office 365 za preduzeća.

SharePoint Online matična stranica prikazuje listu često posećenih lokacija sa sa najnovijim aktivnosti, kao i lokacija koje pratite i preporučene lokacije zasnovanu na tehnologiji Office Graph. Većina preduzeća ima lokacije žele da znate o, kao što su vesti ili blog lokacija, tako da možete da vidite važnih lokacija za celo preduzeće.

Moderna SharePoint Online matična stranica

Na matičnoj stranici SharePoint Online , kliknite na dugme + Kreiranje lokacija, otkucajte naslov i opis i koje ste na putu za pravljenje nove lokacije. Sa redizajna moderni performansi za kreiranje nove lokacije drastično poboljšan.

Moderni Kreirajte lokaciju prvog dijalog

Redizajniranog SharePoint lokacije "sadržaj"

Stranici sadržaj lokacije SharePoint Online ima su dizajn da biste dozvolili vlasnicima lokacija, članovi i posetioci Pogledajte trenutni prikaz u posete lokacije i trendova sadržaja na lokaciji. Dobijate jasnije pristup da biste dodali liste, biblioteke dokumenata, podlokacija i aplikacije i svim funkcijama ste navikli na stranici sadržaj lokacije.

Stranicu sadržaj lokacije
 • Pogledajte posete lokacije i sadržaj u trendu Sa lakoćom da prikažete broj poseta iznad poslednjih 7 dana i sadržaja koji je najpopularnije poslednje dve nedelje. Dubinska analiza nadole za detaljnije klikom na prikaz izveštaja na lokaciji posete ili Trending odeljak. Dobićete dublji pogled na broj prikaza i stavke dodate, a kako je vaš sadržaj. Dodatne informacije potražite u članku sadržaj lokacije na SharePoint stranici.

  Poseta sadržaj lokacije "i" Trending
 • Preuzimanje nove ideje pomoću saveta Ponekad treba pomoć prvi koraci. Potvrdite izbor u polju saveti za informacije o tome kako da podesite i prilagođavanje lokacije, organizacija, ili objavite i delite sadržaj.

  Polje za sadržaj saveti lokacija
 • Brzo podesite nove liste, biblioteke, podlokacije, stranice i aplikacija    Kliknite na + Novi da biste brzo dodali novu listu, biblioteku dokumenata, podlokaciju ili stranicu. Ako je potrebno nešto više kao što je kalendar ili kontakt lista, izaberite stavku aplikacije za ceo izbor aplikacije koje možete dodati.

  Klik na vezu „Novo“ sa markiranom stavkom „Lista“
 • Prikaz i rad sa sadržajem i podlokacija    Izaberite stavku sadržaj da biste došli do sve dokumente, liste, stranice i još mnogo toga. Izaberite Elipsa (...) za opcije kao što su prikaz detalji, postavke, ili brisanje stavke.

  Sadržaj odeljka na "sadržaj lokacije"

  Kliknite na dugme podlokacija listu podlokacija i broj stranice prikaza. Kliknite na tri tačke (...) i izaberite stavku sadržaj lokacije da biste otišli direktno na podlokaciju ili jednostavno kliknite dvaput na ime lokacije.

  Podlokacije odeljak o "sadržaj lokacije"

SharePoint i OneDrive for Business poboljšanja za Office 365

 • Oblak prvi, mobilni prvo    Sada je lakše delite datoteke i sarađujete sa bilo kog uređaja. OneDrive za iPhone i iPad omogućavaju da delite bez teškoća, uređivanje i rad sa datotekama van mreže koje su uskladištene u oblaku u bibliotekama dokumenata SharePoint , Office 365 grupa i OneDrive for Business.

 • Otkrivanje prikaz u Veb i OneDrive za Android aplikaciju    Pomaže datoteka možete pronaći preporuke tehnologiju Office Graph. Office grafikon dodaje personalizacijom i obaveštavanje na osnovu sadržaja, šta da radite i mesto na koje idete da vam da brže pomerite se do lokacije, sadržaj i osobe koje treba vam najčešće.

  Prikaz Veb i telefon aplikacija

Otpremanje i upravljanje video zapise sa Office 365 Video

Video zapisi su primamljive stavke. Često je lakše da biste prikazali neko nešto ne bi ih obavestio ili snimili sastanaka za osobe koje ne mogu. Office 365 Video pruža kanala na osnovu biblioteke koja podržava deljenje i zatvorite natpise vam omogućavaju da dodate video zapise u usluzi Office 365 i SharePoint Online. Office 365 Video omogućava vam da dodelite prilagođeni sličice, ko je vlasnik video zapisa i ko je uključena u video zapis.

 • Otpremanje i deljenje video zapisa    Office 365 Video pruža prostor i prostor za skladištenje za video zapise da biste delili sa timom i javnosti. Kliknite na dugme Otpremi i izaberite na postojeću kanala ili kategorija da koristite ili kreirajte sopstvenu. Zatim prevucite i otpustite ili potražite na disk jedinicu za video zapise za otpremanje. Dok video zapis otprema, otkucajte naslov i opis i sačekajte da se završi. Detaljna uputstva o tome kako da kreirate kanala i otpremite video zapise u usluzi Office 365 Video potražite u članku Kreiranje kanala u usluzi Office 365 Video i upravljanje.

  Office 365 Video Komandna traka sa otpremanje markirana.
 • Dodavanje podnaslova ili natpisi na Office 365 Video    Podržava uobičajene webvtt zatvoreno natpisa oblikovanje, možete da kreirate više jezika podnaslov mogućnosti za svaki video zapis. Odaberite jezik koji želite da koristite i otpremite datoteku natpis. Korisnici mogu i prebacivanje između natpisa u okviru Office 365 Video plejera kada natpise je uključena. Da biste saznali više o podnaslova i captsions, pogledajte članak Dodavanje podnaslova ili natpisa do video zapisa u usluzi Office 365 Video.

  Korisnički interfejs za otpremanje datoteka webvtt.
 • Korišćenje video zapisa u usluzi Office 365 i SharePoint Online    U okviru Office 365 i SharePoint Online možete da ugradite video zapisa u red i u kontekstu gde osoba radi na projektima. Možete da učinite unutar SharePoint Online lokacije tima, portala preduzeća, unutrašnja blogova, Wiki lokacija i još mnogo toga. Koristite Office 365 Video, ima je jednostavno kao kopirajte, nalepite i objavljivanje. Ugrađivanje video zapisa sa Office 365 Video

  Ugrađivanje video zapisa na lokaciji Office 365
 • Brisanje video zapisa ili vraćanje izbrisanih video sa kanala    Da biste oslobodili prostor, možete da izbrišete stari video zapisi više nije potrebna ili je istekao rok. Ako greškom izbrisali kanal datoteke ili treba iza, i dalje postoji nada. Koristite kanala Korpa za otpatke da biste oporavili izbrisane video zapisa, u roku od 90 dana od brisanja. Više o brisanju i vraćanje u prethodno stanje video zapise, pogledajte članak Brisanje ili vraćanje video zapis.

  Office 365 Video Korpa za otpatke

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×