Novo u programu Outlook Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste neko vreme koristili Outlook Web App, možda ćete primetiti neke nedavne promene. Outlook Web App je nadograđen novim funkcijama i novim načinima za upravljanje poštanskim sandučetom. Brz uvod u snalaženje u programu Outlook Web App potražite u članku Prvi koraci uz Outlook Web App.

Napomena :  Neke funkcije koje su opisane ovde možda nisu dostupne za vaš nalog.

U ovom članku

Nove funkcije za nalog

Nove funkcije u pošti

Nove funkcije u kalendaru

Nove funkcije u aplikaciji Osobe

Nove funkcije za nalog

 • Navigacija je premeštena u gornji ugao. Koristite veze u gornjem uglu da biste prelazili na različite tipove informacija.

 • Skočite na lične informacije jednim klikom. Kliknite na svoje ime u gornjem uglu, a zatim kliknite na dugme Promeni da biste ažurirali informacije. Ako je omogućena razmena trenutnih poruka, ovde možete promeniti i svoj status.

 • Povežite se sa LinkedIn ili Facebook nalogom. Kliknite na stavku Postavke Ikona „Postavke“ > Opcije > Nalog > Povezani nalozi da biste dodali vezu ka LinkedIn ili Facebook nalozima.

 • Vanmrežni pristup putem najnovijih veb pregledača. Više informacija potražite u članku Korišćenje programa Outlook Web App van mreže.

Nove funkcije u pošti

Dodali smo nove načine na koje možete raditi sa porukama u prijemnom poštanskom sandučetu.

 • Pristup jednim klikom za filtriranje poruka. Možete izabrati stavke Sve, Nepročitane, Za mene i Označeno zastavicom pomoću jednog klika.

 • Aplikacije za Outlook. Ove aplikacije dodaju funkcije u poštu. na primer, ako u poruci postoji kućna adresa, aplikacija za Outlook će dodati karticu sa mapom i uputstvima za dolazak do te adrese.

 • Neposredno sastavljanje. Pored čitanja pošte u oknu za čitanje, sada možete sastavljati odgovore i prosleđivanja u oknu za čitanje. I dalje imate opciju da otvorite odgovor u novom prozoru.

 • Prevucite i otpustite da biste dodali prilog. U nekim pregledačima ćete moći da dodate prilog u poruku tako što ćete ga prevući sa radne površine u obrazac poruke.

 • Brzo pronađite radne verzije. Ne morate da idete u fasciklu sa radnim verzijama niti da otvarate razgovor da biste pronašli radne verzije. Razgovori u kojima ste započeli novu poruku biće vidno označeni u prikazu liste.

 • Sužavanje obima rezultata pretrage jednim klikom. Obim rezultata pretrage možete suziti izborom opcije da promenite fascikle uključene u pretragu i vremenski period koji se pretražuje.

Nove funkcije u kalendaru

 • Prikazi objedinjenih kalendara. kada dodate dodatni kalendar u prikaz kalendara, dodati kalendar će biti objedinjen sa vašim da bi bilo lakše pronaći preklapanja planiranja. Svaki kalendar će imati sopstvenu boju koju možete promeniti. Ako koristite prikaz dana kalendara, možete razdvojiti kalendare u odvojene kolone.

 • Kliknite za detalje. Kliknite na bilo koju stavku u kalendaru da biste videli brz prikaz detalja. Pored snimka informacija, pronaći ćete kontrole za uređivanje stavki čiji ste vlasnik ili za odgovaranje na pozive za sastanak. Kliknite dvaput na stavku da biste je otvorili u prikazu koji prikazuje sve detalje.

 • Korisniji prikaz meseca. prikaz meseca sada uključuje dnevni red za trenutni dan, a koordinatna mreža će prikazati onoliko stavki koliko je moguće na osnovu veličine ekrana plus broj koji ukazuje na broj stavki koje nisu prikazane za svaki dan.

Nove funkcije u aplikaciji Osobe

 • Povezani kontakti. Outlook Web App će tražiti slične stavke u fascikli „Kontakti“ i povezati ih u jednoj kontakt kartici. Stavke možete ručno povezati ili im raskinuti vezu.

 • Dodavanje LinkedIn ili Facebook. Možete da se povežete na LinkedIn i Facebook naloge kroz opcije. Povezivanje sa lokacijom LinkedIn i Facebook automatski dodaje kontakte u tim nalozima Outlook Web App kontakte. Pogledajte članak povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na Vebu da biste saznali više.

 • Vaša fascikla sa ličnim kontaktima i spiskovi adresa organizacije dostupni su u fascikli „Kontakti“.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×