Novo u programu OneNote 2013

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Napomena:  SkyDrive je sada OneDrive, a SkyDrive Pro je sada OneDrive for Business. Pročitajte više o ovoj promeni na stranici Iz usluge SkyDrive u OneDrive.

OneNote je digitalna beležnica za hvatanje, skladištenje i deljenje svih vrsta informacija. Prva stvar koju ćete primetiti kada otvorite OneNote 2013 je svež, jednostavan izgled koji vam omogućava da se koncentrišete na vaša razmišljanja i ideje umesto na interfejs. Potpuna integracija sa oblakom znači da možete da oslobodite datoteke sa čvrstog diska računara, tako da su vaše beleške i informacije sačuvane i možete ih pretraživati gde god da ste — na skoro svakom mobilnom uređaju, tabletu ili pregledaču.

Najvažnije funkcije koje treba da istražite

Čuvanje i deljenje datoteka na oblaku

Čuvanje i deljenje beležaka na oblaku

Oblak je poput skladišta datoteka na nebu. Do njega možete doći uvek kada ste na mreži. U programu OneNote veoma lako možete sačuvati datoteke na vašem ličnom OneDrive nalogu ili lokaciji vaše organizacije. Odatle možete lako prikazati, urediti, sinhronizovati i deliti svoje beleške, pa čak i raditi istovremeno na istim beleškama zajedno sa članovima porodice, kolegama ili drugarima iz razreda.
 

Sinhronizovanje beleški među računarima i uređajima

OneNote funkcioniše na više različitih uređaja

Kada uskladištite beležnicu u oblaku, možete neometano pristupati informacijama do kojih vam je stalo, koristiti ih i sinhronizovati ih u svim OneNote aplikacijama na svim omiljenim uređajima – uključujući Windows računar, Windows Phone, iPhone, iPad, Android i Symbian uređaje. Takođe možete koristiti besplatne Office Online aplikacije u gotovo svakom pregledaču. A ako imate Windows 8 tablet ili tablet bez tastature, OneNote aplikacija omogućena za dodir dodatno olakšava korišćenje programa OneNote u pokretu.
 

Crtanje, skiciranje ili ručno pisanje beležaka

Sa lakoćom crtajte, brišite i uređujte prstom, nalivperom ili mišem na bilo kom uređaju omogućenim za dodir kao što su tablet , Windows 8 tablet ili tablet bez tastature. Ako treba da delite rukom napisane beleške i želite da budu dovoljno čitljive, OneNote može automatski da konvertuje vaš rukopis u tekst.
 

Vrh stranice

Hvatanje onog do čega vam je stalo

Rezanje i čuvanje informacija sa veba

Alatka „Pošalji programu OneNote“

Unapređena alatka „Pošalji programu OneNote“ olakšava više nego ikad da izrežete sve što trenutno vidite na vašem ekranu, pošaljete veb stranicu ili celokupan dokument u odeljak beležnice ili napravite brze beleške koje se automatski čuvaju i arhiviraju kao deo vaše beležnice.
 

Ugrađivanje Excel unakrsnih tabela i Visio dijagrama

Gotovo svaku datoteku sa računara možete da priložite bilo kojem delu beležaka, čime se primerak datoteke skladišti u beležnici. Takođe možete da kreirate ili uvezete Excel unakrsne tabele i Visio dijagrame direktno u okviru programa OneNote i uređujete njihove informacije na licu mesta u vašim beleškama.
 

Napravite bolje tabele

Napravite tabele složenije od svih koje ste dosad pravili u beleškama. OneNote sada podržava nove opcije oblikovanja za senčenje ćelija, redova zaglavlja i sortiranja podataka u okviru ćelija tabele tako da možete da organizujete i prikažete informacije na način koji želite.
 

Vrh stranice

Zajednički rad

Pogledajte ko sarađuje

Lakše identifikujte ostale autore i potvrdite njihovu verodostojnost sa integrisanim profilima identiteta u programu OneNote. Pretražite promene u beležnici i korekture po imenima autora i prikažite sva skorašnja uređivanja kada se vratite na deljenu beležnicu.
 

Delite beleške na sastancima

Pridruživanje sastanku na mreži i deljenje beležaka sa bilo kog podržanog uređaja iako programski sistem Office nije instaliran.
 

Čuvanje, pretraživanje i deljenje svega

OneNote automatski čuva i sinhronizuje sve dok radite, tako da možete da se koncentrišete na svoje misli i ideje umesto na datoteke. Koristite trenutnu pretragu da biste se prisetili nečega što ste napravili ili sačuvali u programu OneNote. A ako nekad budete morali da delite snimak svojih beležaka sa nekim ko nema OneNote, datoteke možete da izvezete u različitim formatima datoteke.
 

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×