Novi administrator Office 365 centar za izveštaje

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Na osnovu povratnih informacija koje smo primili osnovni podaci o izveštajima za Office 365 administratore, možemo li ponovno dizajniranje onako kako izveštaja rad. Tokom vremena, možemo ćete dodavati nove izveštaje, zamenjuje postojeće i uklanjanju i ostali. Sve nove i ažurirane izveštaji će biti lako prepoznatljivo sa zelenu ikonu novo .

Evo šta možete da očekujete od nove izveštaje:

  • Možete da vidite u upotrebi metrika u celoj organizaciji i zatim prikazali detalje o korisničkom nivou će vam pomoći da se povežete informacije za više važnih uvide.

  • Sve aktivnosti korisnika izveštaja imaju dosledan izveštavanja perioda: poslednjih 7 dana, traje 30 dana, poslednjih 90 dana i 180 dana.

    Napomena : Pošto su te izveštaje novi, najčešće počeće da sa 1 ili 2 meseca podataka, ali će na kraju imate do 6 meseci izveštavanja podataka.

  • Nema više izveštavanja ograničenja na broj korisnika koji imate u vašoj organizaciji. Svi korisnici da prelistavate ili možete da izvezete sve korisničke podatke u CSV datoteku.

Želite li da saznate više o funkcije izveštavanja u usluzi Office 365? Uvek slušamo povratne informacije, pa koristite povratne informacije vidžeta u centru administracije da biste nas znam nove izveštaje i recite nam šta želite da vidite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×