Nove funkcije u Office 2016 aplikacijama nedostaju nakon ponovnog instaliranja sistema Office

PROBLEM

Nove funkcije koje ste koristili u Office aplikacijama izgleda da više nisu dostupne. Ove funkcije koje nedostaju mogu biti IFS, MAXIFS i MINIFS funkcije u programu Excel 2016, efekti zapisa perom u programu Excel, Word ili PowerPoint 2016 ili bilo koja nova funkcija navedena u odeljku Šta je novo u usluzi Office 365.

UZROK

Do ovoga može doći ako ste imali pretplatu na Office 365 na računaru i zatim se prebacili na jednokratnu kupovinu sistema Office 2016.

Na primer, možda ste kupili novi računar koji je imao jednomesečnu besplatnu probnu verziju usluge Office 365 i kada je probna verzija istekla, instalirali ste jednokratnu kupovinu sistema Office umesto da aktivirate probnu verziju. Možda ste i platili za mesečnu ili godišnju pretplatu na Office 365, ali ste zatim odlučili da se prebacite na jednokratnu kupovinu sistema Office umesto da nastavite sa pretplatom.

VIŠE INFORMACIJA

Office 365 (uključujući probnu verziju usluge Office 365) ima ekskluzivne nove funkcije, dok jednokratne kupovine sistema Office 2016 primaju bezbednosne ispravke i ispravke performansi, ali ne i nove funkcije.

Izvinjavamo se zbog neugodnosti koju je izazvao ovaj problem i radimo na tome da ovo iskustvo učinimo boljim i jasno objasnimo zašto nove funkcije nisu dostupne.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×