Nova nepovezana nalepnica

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Dodali ste nalepnicu u obrazac ili izveštaj, a ona nije povezana ni sa jednom kontrolom.

Možete izvršiti neku od sledećih radnji:

  • Da biste povezali nalepnicu sa kontrolom, kliknite na dugme Povezivanje nalepnice sa kontrolom u meniju Opcije provere grešaka Praćenje grešaka .

  • Da biste zanemarili ovu grešku i sakrili dugme Opcije provere grešaka, kliknite na dugme Zanemari grešku u meniju Opcije provere grešaka.

  • Da biste isključili proveru grešaka za nove nepovezane nalepnice, kliknite na dugme Opcije provere grešaka u meniju Opcije provere grešaka. Na kartici Provera grešaka, u okviru stavke Pravila za dizajn Obrazaca/Izveštaja opozovite izbor u polju za potvrdu Nove nepovezane nalepnice.

    Napomena : Kartici Provera grešaka možete da pristupite i tako što ćete izabrati stavku Opcije u meniju Alatke, a zatim izabrati karticu Provera grešaka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×