Niste prijavljeni vidu vlasnik baze podataka ili korisnik koji je član sa ulogom db_owner. Nećete moći da sačuvate promene u tabelama koje posedujete.

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Zato što niste prijavljeni kao administrator sistema, vlasnik baze podataka ili korisnik koji je član sa ulogom db_owner, imate ograničen privilegija u bazi podataka. Privilegija imate određene dozvole koje vam Vaš ID za prijavljivanje i privilegije dodeljene uloge koje vaš ID za prijavljivanje je član.

Čak i ako niste vlasnik baze podataka, i dalje moći da koristite sve tabele koje imate dozvole za pregledanje. Na primer, možete da kreirate dijagrama baze podataka pomoću takve tabele. Međutim nećete moći da izvršite sva uređivanja. Određene uređivanja zahtevaju SQL Server tabela KREIRATI dozvolu, koja vam daje dozvolu za kreiranje nove tabele i izmena tabele koje posedujete.

Čak i ako imate dozvolu za kreiranje tabele, postoje ograničenja na izmene koje možete napraviti. Ne zaboravite, dok menjate postojeće tabele ili dizajnirate novi, rad može da izazove telefonskog izmene u drugim tabelama. Na primer, ako promenite tip podataka za kolonu sporedni ključ, odgovarajuća kolona u tabeli primarni ključ će se automatski menja pomoću Microsoft Access. Ako ne posedujete primarni ključ tabele, a niste prijavljeni kao administrator sistema, vlasnik baze podataka ili korisnik koji je član sa ulogom db_owner, vaše izmene neće uspeti.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak sadrži prevedene sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×