Nije moguće prijaviti se u Docs.com pomoću poslovnog ili školskog Office 365 naloga

Važno : Microsoft povlači uslugu Docs.com u petak, 15. decembra 2017. Što pre premestite postojeći Docs.com sadržaj na druge platforme za skladištenje i deljenje datoteka, jer posle tog datuma Docs.com više neće biti dostupan. Dodatne informacije potražite u članku Važne informacije o prekidu usluge Docs.com.


Poslednji put ažurirano: 30. novembra 2016.

Problem

Ako pokušate da se prijavite u Docs.com pomoću poslovnog ili školskog Office 365 naloga, možete da naiđete na sledeću grešku:

„Pristup usluzi Docs.com isključen je za vašu organizaciju.“

Pozadina

Docs.com je korisnička usluga na mreži korporacije Microsoft u koju možete da se prijavite pomoću besplatnog Microsoft naloga (na primer, Hotmail, Live ili Outlook.com) kako biste objavljivali i otkrivali Word dokumente, Excel unakrsne tabele, PowerPoint prezentacije, OneNote beležnice, Sway priče i PDF datoteke.

Iako je Docs.com dostupan i za prijavljivanja pomoću poslovnih i školskih naloga, administrator Office 365 zakupca za organizaciju prvo mora da saglasnost da Docs.com bude dostupan za te tipove naloga.

Rešenje

Ako koristite nalog organizacije i ne možete da se prijavite na Docs.com, obratite se administratoru Office 365 zakupca koji može da upravlja korišćenjem usluge Docs.com u organizaciji. Ako organizacija odabere da zabrani korisnicima da se prijavljuju u uslugu Docs.com (ili da objavljuju dokumente i datoteke u njoj) pomoću poslovnog ili školskog naloga, možete da objavljujete samo ličan sadržaj pomoću ličnog Microsoft naloga.

Važno : Ako ste administrator Office 365 zakupca koji je odbio saglasnost za uslugu Docs.com za organizaciju, imajte na umu da nijedan korisnik koji je ranije objavljivao sadržaj u usluzi Docs.com više ne može da izmeni svoj sadržaj, osim ako se pristup usluzi ne vrati u prethodno stanje. Ako želite da uklonite sav postojeći sadržaj organizacije iz usluge Docs.com, pošaljite izjavu o tome na adresu e-pošte docscom@microsoft.com i ispunićemo vaš zahtev u roku od dva radna dana.


Takođe pogledajte

Popravke ili rešenja za nedavne probleme u sistemu Office

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×