Nije moguće pokrenuti Office aplikacije po završetku aktivacije Office 365 ili sistemu Office 2016

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ste kupili novi računar koji ste dobili uz Office 365 ili sistemu Office 2016 unapred instalirana i imaju dovršenom prošli kroz proces aktivacije sa stranice „Počnimo”. Zatim, kada pokušate da pokrenete Office aplikaciju, koju ćete umesto toga se vrati više puta na stranicu „Počnimo”. Pratite ove korake da biste rešili ovaj problem.

Instaliranje sistema Office sa stranice moj Office nalog

Važno : Pre nego što počnete, uverite se da imate e-adresu i lozinku pri ruci. Moraćete da se prijavite pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje sistema Office.

  1. Zatvorite sve Office aplikacije.

  2. Idite na http://office.com/myaccount.

  3. U zavisnosti od verzije sistema Office koju ste kupili, uradite nešto od sledećeg.

    • Za Office 365, ponovo izaberite stavku instalirajte, a zatim instalirajte .

    • Za Office 2016, izaberite karticu Office 2016 ako se već ne nalazite tamo, a zatim izaberite Instaliranje pored proizvoda koji ste kupili.

  4. Nastavite sa Office instalacijom uputstvima. Za više detalja o proces instalacije, pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×