Nije moguće kontaktirati server za dodeljivanje privilegija u sistemu SharePoint Workspace 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste primili ovu poruku, to znači da Microsoft SharePoint Workspace trenutno ne može da kontaktira server za dodeljivanje privilegija kako bi dovršio konfigurisanje vašeg naloga. Server za dodeljivanje privilegija neophodan je za funkcije koje zavise od servera, kao što su primanje poruka koje su vam poslate dok ste bili van mreže.

Uzrok ovog problema možda je povezan sa konfiguracijom mreže ili sa prekidom mreže. Kako biste rešili problem, prvo proverite da li ste na mreži tako što ćete testirati internet vezu. Zatim se odjavite i prijavite na SharePoint Workspace nalog. Imajte u vidu da će SharePoint Workspace povremeno automatski ponovo pokušati da kontaktira server dok se problem ne reši.

Ako ste na mreži, a SharePoint Workspace i dalje ne može da kontaktira server za dodeljivanje privilegija, obratite se administratoru mreže ili podršci za dalju pomoć.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×