Ne vidim komandu na glavnoj traci

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada pogledate na traci, koja je deo Korisnički interfejs Microsoft Office Fluent, možda nećete videti sve ikone ili tekst koji se koristi u nekim članaka pomoći za opisivanje komandi na Office Fluent traku.

Veličina trake je optimizovana za rezoluciju ekrana od 1024 × 786 piksela kada Microsoft Office program koji je uvećan na ekranu. Članaka pomoći su napisane za standardnu veličinu na traci.

Na primer, potpuna kartica Umetanje u programu Microsoft Office Word 2007 prikazuje sav tekst i ikone.

Kartica „Umetanje“ u programu Word

Kada umanjite glavnu traku, grupe na otvorenoj kartici će početi da se horizontalno skupljaju i prikazaće jednu ikonu. Najčešće korišćene komande i ikone funkcija ostaju otvorene dok se prozor programa skuplja.

Napomena : Kada korisnički interfejs nije prikazan u punoj veličini, ikone možda neće biti prikazane istim redosledom kao ranije. Na primer, ikone koje su bile prikazane u jednom redu će možda biti prikazane u tri reda.

Sledeća slika prikazuje grupu Tekst na kartici Umetanje kada je glavna traka umanjena i kada se na njoj pojavljuje samo jedna ikona.

Grupa „Tekst“ prikazana u vidu ikone

Sledeća slika pokazuje grupu Tekst nakon što ste kliknuli na strelicu ispod ikone grupe Tekst.

Grupa „Tekst“ nakon što ste kliknuli na strelicu

Stvari koje možete pokušati

Postupite na neki od sledećih načina:

  • Promenite veličinu Microsoft Office programa ili ga uvećajte (tako da prekrije ceo ekran).

  • Više informacija o nekoj komandi ili opciji potražite tako što ćete postaviti pokazivač na ikonu da biste videli Ekranska napomena.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×