Ne mogu da biste dodali formulu povezan sa Excel 2007 radne sveske ćeliju da biste oblike u SmartArt grafike

Važno : Ovaj članak je mašinski preveli potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Simptomi

Se ne možete da dodate formule povezane sa Microsoft Office Excel 2007 radne sveske vrednosti ćelija, kao što je = A1 + 2, u oblik u SmartArt grafici.

Kao primer, možda ćete želeti da biste dodali formulu povezane oblike u SmartArt grafici da pružite ažurirane informacije, kao što su trenutne podatke o prodaji, broj zaposlenih u različitim odeljenjima u organizaciji ili broj na poslu stavke otvorena, rešen ili fiksne.

Rešenje

Iako nije moguće za SmartArt grafiku koji sadrži povezane formule, možete da konvertujete u SmartArt grafiku u pojedinačne oblike, a zatim dodajte formulu pojedinačnih oblika ili oblike.

  1. Kreiranje SmartArt grafike, ako ste već niste uradili.

  2. Izaberite sve oblike u SmartArt grafici.

    Da biste izabrali sve oblike, kliknite na oblik, a zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + A.

  3. Na kartici Početak, u grupi Ostava kliknite na dugme Kopiraj.

  4. Da biste konvertovali SmartArt grafiku u pojedinačne oblike, kliknite na drugu oblast u dokumentu, a zatim na kartici Početak , u grupi Ostava izaberite stavku Nalepi.

  5. Dodajte formulu koju želite da pojedinačne oblike.

    Više informacija o kreiranju povezane formule u Microsoft Office Excel 2007potražite u članku Kreiranje ili brisanje formule. Kada kreirate svoju formulu treba da unesete u polje za formulu.

Napomena : Kada konvertujete u SmartArt grafiku u pojedinačne oblike, izgubićete dizajna i alatke za oblikovanje dostupne na karticama SmartArt alatke , uključujući i rasporede, Promeni bojei SmartArt stilovi galerije. Međutim, možete da oblikujete oblike pomoću opcije na kartici " Alatke za crtanje ".

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×