Ne mogu da biste dodali formulu povezan sa Excel 2007 radne sveske ćeliju da biste oblike u SmartArt grafike

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Simptomi

Se ne možete da dodate formule povezane sa Microsoft Office Excel 2007 radne sveske vrednosti ćelija, kao što je = A1 + 2, u oblik u SmartArt grafici.

Na primer, možda ćete želeti da biste dodali povezane formule u oblike u SmartArt grafici da pružite ažurirane informacije, kao što su trenutne podatke o prodaji, broj zaposlenih u različitim odeljenjima u organizaciji ili broj otvoren, radne stavke rešen , ili fiksne.

Rešenje

Iako nije moguće za SmartArt grafiku koji sadrži povezane formule, možete da konvertujete u SmartArt grafiku u pojedinačne oblike, a zatim dodajte formulu pojedinačnih oblika ili oblike.

  1. Kreiranje SmartArt grafike, ako ste već niste uradili.

  2. Izaberite sve oblike u SmartArt grafici.

    Da biste izabrali sve oblike, kliknite na oblik, a zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + A.

  3. Na kartici Početak, u grupi Ostava kliknite na dugme Kopiraj.

  4. Da biste konvertovali SmartArt grafiku u pojedinačne oblike, kliknite na drugu oblast u dokumentu, a zatim na kartici Početak , u grupi Ostava izaberite stavku Nalepi.

  5. Dodajte formulu koju želite da pojedinačne oblike.

    Više informacija o kreiranju povezane formule u Microsoft Office Excel 2007potražite u članku Kreiranje ili brisanje formule. Kada kreirate svoju formulu treba da unesete u polje za formulu.

Napomena: Kada konvertujete u SmartArt grafiku u pojedinačne oblike, izgubićete dizajna i alatke za oblikovanje dostupne na karticama SmartArt alatke , uključujući i rasporede, Promeni bojei SmartArt stilovi galerije. Međutim, možete da oblikujete oblike pomoću opcije na kartici " Alatke za crtanje ".

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×