Ne možete prilagoditi OneDrive for Business Veb stranice

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada koristite novo iskustvo ili klasični prikaz na OneDrive za Business Veb stranice, otkrivate da ne možete da prilagodite Veb stranice. Pored toga, možete da izmenite polja ili tipove sadržaja za na stranici ili u biblioteci.

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite jedan od sledećih metoda:

  • Ako postoje postojeće prilagođavanja na Veb stranicu, prebacite se na klasični prikaz. Međutim, imajte na umu da klasični prikaz na kraju biti pri kraju. Pored toga, novu prilagođavanja na klasični prikaz nisu podržani. 

    BELEŠKU: da prebacite se na klasični prikaz, kliknite na dugme Vrati u klasičnom OneDrive u donjem levom uglu programa OneDrive for Business stranica. Pored toga, administrator možete da kontrolišete OneDrive for Business iskustvo u SharePoint centar administracije u odeljku Postavke tako što ćete promeniti OneDrive for Business iskustvo postavka klasični iskustvo ili novo iskustvo. Ako ste globalni ili SharePoint administrator u vašoj organizaciji i želite da svi korisnici da ostane na klasični iskustvo sve dok ne upoznate nove iskustva, idite na klasični SharePoint centra administracije, izaberite stavku Postavke u oknu sa leve strane, a pored OneDrive za Poslovno iskustvo, izaberite stavku klasični iskustvo.

  • Ako su prilagođavanja neophodna, razmotrite upotrebu SharePoint Online lokaciji tima. Za više informacija, idite na Korišćenje predložaka da biste kreirali različite vrste SharePoint lokacija

Više informacija

Ovo je na očekivani način. Prilagođavanja OneDrive for Business stranica ili OneDrive for Business biblioteku postavke nisu podržane. Neke slučajeve prilagođavanja uključuju sledeće:

  • Konfigurisanje tipa sadržaja

  • Izmena kolona za biblioteku

  • Promena postavke za kreiranje verzija

  • Dodavanje aplikacije

  • Kreiranje podlokacija za biblioteku

Više informacija o promenama u pregledaču iskustvo u usluzi OneDrive for Business, pogledajte OneDrive Blog.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×