Navođenje vremenske zone sastanka u kalendaru verzije 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sastanci u kalendaru prikazuju vreme dinamički. Članovi radnog prostora uvek vide vreme početka i završetka u skladu sa regionalnim postavkama svojih operativnih sistema. Na primer, sastanak koji je postavljen na 13:00 po istočnom vremenu, automatski će prikazati 10:00 za korisnika čiji je sistem podešen na pacifičko vreme.

Osobe koje putuju u druge vremenske zone opcionalno mogu da uspostave početne vrednosti regionalnih vremenskih zona u operativnom sistemu Windows tako da se podudaraju sa njihovom trenutnom vremenskom zonom i na taj način obezbede tačnost dinamički prikazanog vremena. Međutim, veliki broj osoba radije izbegava promenu postavki sistema, uglavnom zato što to od njih zahteva da se sete da ponovo promene postavke kada promene lokaciju. Oni umesto toga napamet računaju vremenske razlike u odnosu na svoje regionalne postavke.

Alatke "Kalendar" omogućava vam da navedete određene vremenske zone sastanka, obezbedite da vidite prikaz vremena za sastanak samo prema navedeni vremenske zone. Na primer, pretpostavimo da se nalazite u Novom Sadu (EST), ali ćete posetite San Franciska (PST). Na put treba da imate sastanak u 10:00 AM PST. Da kreirate ovaj sastanak tako što ćete postaviti 1:00 PM kao vreme početka i podsetili za oduzimanje tri sata kada stignete. Pored toga može promeniti regionalnim postavkama operativnog sistema Windows da biste PST kada se. Jednostavnije rešenje, možete da kreirate sastanak sa vreme početka od 10:00 AM PST.

  1. Kreirajte novi sastanak.

  2. Izaberite vreme početka i završetka za željenu vremensku zonu.

  3. Kliknite na dugme Vremenske zone.

  4. Izaberite željenu vremensku zonu sa padajuće liste.

    Kada izaberete vremensku zonu za vreme početka, vremenska zona za vreme završetka se prilagođava da bi se podudarala sa izborom vremena početka.

  5. Sačuvajte sastanak.

U prikazima kalendara, vreme početka i završetka i dalje odražavaju trenutne regionalne postavke operativnog sistema Windows. Na primer, ako postavite sastanak da počinje u 10:00 po pacifičkom vremenu, a sistem je postavljen na istočno vreme, prikazi kalendara će prikazivati vreme početka sastanka u 1:00. Ako otvorite sastanak, vidite vreme početka i završetka u skladu sa navedenom vremenskom zonom.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×