Navedite povratne informacije u aplikacijama Pošta i Kalendar za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Posvećeni smo što aplikacija pošta i kalendar za Windows 10 sjajno iskustvo za vas. Recite nam šta vam se sviđa ili nije kao i kako možemo da poboljšamo. Zahvaljujemo vam na vremenu da biste nas obavestili šta mislite.

Potražite povratne informacije ili pošaljite nove

  1. U aplikaciji pošta ili kalendar, kliknite na postavke Dugme „Postavke“ , a zatim izaberite stavku povratne informacije.

  2. U prozoru za povratne informacije čvorišta , odaberite stavku aplikacije i igre za kategoriju i Pošta ili Kalendar za Potkategorija.

  3. Unesite kratak rezime povratne informacije u polju Pošaljite nam povratne informacije da bi bolje operativnog sistema Windows da biste videli ako vaše povratne informacije već prosleđen druga osoba.

  4. Ako ne pronađete slične povratne informacije, otvorite ga i dodate dodatne informacije ili kliknite na Dodaj glas. Ako ne pronađete povratne informacije koje se podudara sa vaš, kliknite na dugme Dodaj nove povratne informacije.

    Napomena : Vaša povratna informacija bude javna. Pogledajte ne sadrže lične informacije kao što su ime, e-adresu ili broj telefona.

  5. Ako kreirate novu stavku povratne informacije, odaberite Problem, obezbedite povratne informacije i kliknite na dugme Prosledi.

Iako ne možemo da vas kontaktira direktno, zahvaljujemo povratne informacije i pomaže nam da poboljšamo.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×