Navedite povratne informacije u aplikacijama Pošta i Kalendar za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Posvećeni smo što aplikacija pošta i kalendar za Windows 10 sjajno iskustvo za vas. Recite nam šta vam se sviđa ili nije kao i kako možemo da poboljšamo. Zahvaljujemo vam na vremenu da biste nas obavestili šta mislite.

Potražite povratne informacije ili pošaljite nove

 1. Kada ste u aplikacijama pošta ili kalendar, Odaberite ikonu smeška u donjem levoj traci za navigaciju. Na telefonu, možete da pronađete na ikonu smeška tako što ćete odabrati na Ikona „Još“ (tri tačke) na dnu stranice.

  Windows povratne informacije

  Kad stranicu povratnih informacija čvorišta otvori, odaberite stavku prijavite se, a zatim izaberite ili unesite Microsoft nalog.

 2. Pretražite da biste videli ako vaše povratne informacije već prosleđen druga osoba. Da biste to uradili, u okviru Pošaljite nam povratne informacije da bi bolje Windows unesite ključne reči o povratne informacije, na primer, instalacioni program, nalogaili dodate fascikle.

  Koristite povratne informacije čvorište za pružanje povratnih informacija
 3. Povratne informacije čvorišta će prikazati listu povratne informacije sa istom ključne reči koje ste koristili.

  • Ako ne vidite deo povratne informacije koje se podudara sa vaš, odaberite stavku Dodaj nove povratne informacije. Izaberite predlog ili Problem, unesite rezime tako da druge osobe da tražite povratne informacije i opcionalno, unesite koliko detalje možete o predlog ili problem koji imate. Izaberite aplikacije i igre kategoriju, zatim stavku Pošta ili Kalendar Potkategorija, a zatim odaberite stavku Prosledi da biste poslali povratne informacije.

   Dodavanje nove povratne informacije
  • Ako povratne informacije koje je isto kao vaš, odaberite stavku Dodaj glas pored rezimea povratne informacije ili izaberite stavku da biste videli detalje i dodate dodatne informacije.

   Dodaj glas postojeće povratne informacije

  Napomena   : povratne informacije bude javna. Pogledajte ne sadrže lične informacije kao što su ime, e-adresu ili broj telefona.

Iako ne možemo da vas kontaktira direktno, zahvaljujemo povratne informacije i pomaže nam da poboljšamo.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×