Napredni Outlook.com bezbednosti za Office 365 mogu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Svi korisnici Outlook.com njegova bezvredne e-pošte i malvera filtriranja. Za Office 365 Home i Office 365 Personal pretplatnika, Outlook.com obavlja dodatnu projekcijom priloge i veze u porukama koje primate.

Prilozi

Kada primite poruke sa prilozima, Outlook.com skenira priloge virusa i malver pomoću više opcija za otkrivanje tehnike koje obezbeđuju viši nivo zaštite od besplatne verzije Outlook.com. Ako Outlook.com otkrije opasan datoteke, će biti uklonjen tako da ga slučajno nemojte otvoriti.

Safelinks

Kada primite poruke sa vezama ka veb stranicama, Outlook.com proverava da li je veza se odnose na phishing prevara ili je verovatnoća da preuzmete virusa ili malver na računar. Ako kliknete na vezu koja sumnjiva, bićete preusmereni na stranicu "upozorenje" kao što je ispod.

Snimak ekrana upozorenje nebezbedne veza

Preporučujemo da ne kliknete putem Veb stranica koje aktiviranje izgleda stranice upozorenja.

Zaštitu je automatsko. Ove funkcije bezbednosti premium automatsku aktivaciju za Office 365 Home i Office 365 Personal pretplatnike koji imaju naloga e-pošte koji se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

Ove bezbednosne funkcije rade bez obzira na to kako možete pristupiti i Outlook.com .Outlook.com primenjuje ove bezbednosnim funkcijama u oblaku, tako da će biti zaštićene da li pristupate Outlook.com e-pošte na vebu, telefona, aplikaciju e-pošte na Windows 10 ili neki drugi klijent e-pošte. 

Zaštita odnosi se na Outlook.com samo za Poštanske sandučiće. Ove funkcije naprednim postavkama bezbednosti se ne odnose na nezavisnih proizvođača naloga e-pošte kao što su Gmail i Yahoo Mail koji su sinhronizovani sa Outlook.com naloga.

Najčešća pitanja

Pristupim na Gmail nalog putem funkcije "Povezani nalozi" u Outlook.com. Da li će naprednih bezbednosnih funkcija funkcionisati za mene?

ne. Nalozi e-pošte nezavisnog proizvođača kao što su Gmail i Yahoo Mail ne pokriva naprednih bezbednosnih funkcija.

Da pristupi Gmail nalogom koristeći aplikaciju Outlook za iOS ili Android, pošta za Windows 10 ili Outlook 2016 za PC ili Mac računaru. Da li će naprednih bezbednosnih funkcija funkcionisati za mene?

ne. Nalozi e-pošte nezavisnog proizvođača kao što su Gmail i Yahoo Mail ne pokriva naprednih bezbednosnih funkcija.

Bezbednosne funkcije možete deliti sa drugima u sklopu Office 365 Home pretplatu?

Da. Uz pretplatu na Office 365 Home , možete da delite pogodnosti sa drugim osobama na 4.  Ako imaju Outlook.com poštanskih sandučića, osobe koje ste podelili sa su automatski ćete dobiti pogodnosti. Saznajte više o deljenju Office 365 Home pretplatu pogodnosti.

Zašto veze u porukama izgleda drugačije?

Kada aktivirate naprednih bezbednosnih funkcija, veze u e-poštu možda izgledaju drugačije. Na primer, u nekim porukama veze možda pojaviti duže nego obično, a uključuje tekst kao što je „na01.safelinks.protection.outlook.com”. Ovo je povezana izvršite da biste provere možemo da se zaštitite od prevare na mreži.

Mogu li da isključim Safelinks?

Da biste obezbedili najbolje zaštitu za vaš nalog, Safelinks su podrazumevano. Možete da ih isključite tako što ćete prijavljivanja u https://outlook.live.com. Zatim izaberite Postavke > Premium > bezbednost. Postoji preklopnik u okviru naprednim postavkama bezbednosti koje možete da koristite da biste isključili Safelinks. Imajte na umu da isključite Safelinks će uticati samo na buduće poruke koje primate. To neće promeniti format vezu u poruci koju ste već primili.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Takođe pogledajte

Saznajte više o šifrovanih poruka na lokaciji Outlook.com

Office 365 više opcija za zaštitu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×