Naloga koji želite da koristite?

Naloga koji želite da koristite?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vidite ekran vas pita, „naloga koji želite da koristite”? kada se prijavite, to znači da možda imate dva naloga sa programom Microsoft pomoću iste e-adrese.

Kako mogu da imam dva naloga sa adresom e-pošte?

Ekran sa dva e-adresa za prijavljivanje

Na „poslovni ili školski nalog” ili kreiran namerno organizacija je sektor, ili retko, slučajno tako što ćete druge organizacije čije je ime domena .com se podudara sa imenom lični nalog.

„Lični nalog” je ili koju ste vi kreirali direktno ili automatski kreira prilikom kreiranja Skype ili Xbox nalog.

Kako da rešim upita?

1. preimenovanje ličnog Microsoft naloga

Možete da preimenujete ličnog naloga, što znači da koristite drugu e-adresu za prijavljivanje na njega. Možete da kreirate novu e-adresu (pseudonim) ili da podesite postojeće e-adresu da bude vaš primarni pseudonim.

Pseudonim je sinonim za nalog koji mogu biti e-adresu, broj telefona ili ime Skype. Koristi iste prijemno poštansko sanduče, spisak kontakata i postavke naloga kao primarni pseudonim. Možete se prijaviti na svoj nalog sa bilo kog pseudonim i imate samo da zapamtite lozinku za sve njih.

Vaš primarni pseudonim se pojavljuje na uređajima, kao što je Xbox, površinski i Windows Phone, a je e-adresu koja OneDrive šalje iz kada delite stvari kao što su fotografije ili dokumente.

Da biste preimenovali nalog, pogledajte članak Upravljanje kako se prijavite u Microsoft.

Saveti: Ne možete poželeti da biste preimenovali Microsoft naloga ako:

  • Koristite Windows Phone uređaju operativni sistem Windows 8. Moraćete da poništite telefona.

  • Koje su deo Xbox projektovanje zajednice. Mogu izgubiti pristup alatki za programere.

  • Visual Studio ili MSDN pretplate su povezane sa Microsoft nalogom.

Pročitajte više o tome kako da upravljate pseudonime na Microsoft nalog.

2. obratite se organizaciji

Gde je ime domena .com organizacije podudara sa ličnog naloga, možete da se obratite organizaciji da zatražite od njih da biste uklonili svoje ime iz liste njihove e-pošte.

Vaša lična e-adresa neće biti u upotrebi ili dostupne su svim osobama u drugim organizaciji, ali su samo treba da „sinhronizacija svoje korisnike” da biste sprečili ovu grešku dešava.

Možete da objedinite moje Microsoft i Office 365 poslovnog ili školskog naloga?

ne. Lični Microsoft nalozi i Office 365 poslovnog ili školskog naloga nije moguće objediniti, ali se mogu koristiti naporedno. Pročitajte više u članku mogu da objedinite moje lične i rade Microsoft naloga?

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Još ispravki za nedavne probleme sa programom OneDrive

Ako i dalje potrebna pomoć, e-pošte OneDrive timu za podršku. U mobilnoj aplikaciji OneDrive , se uređaj da biste dobili pomoć.

Saveti: 

  • Da nas lokacije možda pomozite nam da brže rešili problem.

  • Sve fiksne? Ako ste nas kontaktirali i OneDrive pokreće radom, recite nam tako što ćete odgovaranje na e-poštu, hvala.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×