Najvažnije stavke izjave o privatnosti za sistem Microsoft Office 2007

Poslednje ažuriranje: oktobar 2006.

Opseg

Lične informacije

Ovo obaveštenje sadrži najvažnije stavke kompletne izjave o privatnosti za Microsoft Office 2007 i objašnjava procese prikupljanja i korišćenja podataka. Ovo obaveštenje nije detaljan spisak i ne primenjuje se na druge Microsoft lokacije, proizvode ili usluge na mreži ili van nje.

Više detalja

 • Određene funkcije sistema Microsoft Office će od vas zatražiti lične informacije. Neke od njih mogu biti uključene u Office dokumente u obliku metapodataka.

 • Neke od funkcija sistema Office dozvoljavaju vam da delite lične informacije preko Interneta.

 • Ukoliko odaberete registraciju za usluge na mreži na lokaciji Office Online, od vas će se tražiti lične informacije.

 • Mi koristimo kolačiće i druge tehnologije za praćenje vaših interakcija sa našim lokacijama i uslugama da bismo vam ponudili personalizovano iskustvo.

Više detalja

Vaši izbori

Korišćenje informacija

 • U programu Microsoft Office Word 2007, Microsoft Office Excel 2007 i programu Microsoft Office PowerPoint 2007 možete koristiti alatku „Nadzor dokumenta“ za uklanjanje metapodataka iz dokumenata. Za informacije o uklanjanju metapodataka iz ostalih Office programa pročitajte kompletnu izjavu o privatnosti, uključujući i dodatak, za taj Office program.

 • Možete odabrati da koristite ili da onemogućite funkcije sistema Office koje prenose lične informacije preko Interneta.

 • Možete odabrati da onemogućite sve funkcije koje komuniciraju sa Internetom.

Više detalja

 • Mi koristimo informacije prenete korporaciji Microsoft da omogućimo funkcije koje koristite ili da obezbedimo usluge koje zahtevate. Takođe ih koristimo za poboljšavanje proizvoda i usluga. Ukoliko se registrujete, mi koristimo lične informacije da personalizujemo vaše iskustvo. Uz vašu dozvolu, lične informacije koristimo i da vas obavestimo o novim funkcijama i proizvodima.

 • Metapodaci uskladišteni u dokumentima koriste se da bi vam pomogli da sarađujete sa drugima prilikom rada na dokumentima.

 • Da bi vam obezbedili naše usluge, povremeno prosleđujemo informacije drugim preduzećima koje rade u naše ime. Od ovih preduzeća se zahteva da zadrže poverljivost informacija i nije im dozvoljeno da ih koriste u bilo koju drugu svrhu.

Više detalja

Važne informacije

Kako da nam se obratite

 • Microsoft Office programi zahtevaju aktivaciju u cilju smanjenja softverske piraterije, a naši kupci dobijaju kvalitet softvera koji očekuju. Aktivacija ne zahteva dostavljanje ličnih informacija od strane kupaca.

 • Kompletna izjava o privatnosti sadrži veze do dodatnih informacija o određenim Office programima.

 • Za više informacija o o zaštiti ličnog računara, ličnih informacija i porodice na mreži posetite Web lokaciju Bezbednost kod kuće: zaštitite porodicu.

Više detalja

Više detalja

Vrh stranice

Primenjuje se na: Access 2007, Excel 2007, OneNote 2007, Outlook 2007, PowerPoint 2007, Project 2007, Publisher 2007, SharePoint Designer 2007, Visio 2007, Word 2007, Project 2007 Standard, Visio 2007 StandardDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik