Najvažnije stavke izjave o privatnosti za sistem Microsoft Office 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednje ažuriranje: februar 2007

Opseg

Lične informacije

Ovo obaveštenje pruža najvažnije informacije o kompletnu izjavu o privatnosti za sistem Microsoft Office 2007 i nije predviđeno da objasni mnoge prikupljanja podataka i prakse upotrebe. To nije namenjena da bude detaljna. To se ne primenjuje na druge na mreži ili van mreže Microsoft lokacije, proizvoda ili usluga.

Više detalja

 • Određene funkcije sistema Microsoft Office će vam zatražiti da pružite lične informacije. Neke od ovih ličnih informacija može biti uključen u Office dokumentima u obliku metapodataka.

 • Neke Office funkcije vam omogućavaju da delite lične informacije preko interneta.

 • Ako odaberete da se registrujete za usluge na mreži na lokaciji Office Online, koje će biti zatraženo da pružite lične informacije.

 • Koristimo Kolačići i ostale tehnologije da biste pratili vaše interakcije sa našim lokacijama i uslugama kako bi vam bilo pruženo personalizovano iskustvo.

Više detalja

Izbora

Upotrebe informacija

 • U Microsoft Office Word 2007Microsoft Office Excel 2007i Microsoft Office PowerPoint 2007, možete da koristite funkciju "nadzor dokumenta" da biste uklonili metapodatke iz dokumenata. Za informacije o uklanjanju metapodataka u drugim Office programima, Pročitajte kompletnu izjavu o privatnosti, uključujući dodatak, za Office program.

 • Možete da odaberete da li želite da koristite ili onemogućite funkcije sistema Office koje prenose lične informacije putem Interneta.

 • Možete odabrati da onemogućite sve funkcije koje će se povezivati sa Internetom.

Više detalja

 • Koristimo informacije prenete korporaciji Microsoft da biste omogućili funkcije koristite ili pružanje usluga koje tražite. Takođe koristimo da bismo poboljšali naših proizvoda i usluga. Ako odaberete da registrujete, koristimo vaše lične informacije za personalizovanje utiska pri radu. Dozvolite koristimo i ličnih informacija da vam kaže o novim funkcijama i proizvoda izdanja.

 • Metapodaci uskladišteni u dokumentima se koristi da pomogne da sarađujete sa drugima na dokumentima.

 • Kako biste pomogli pružanja usluga, povremeno dajemo informacije drugim preduzećima koja rade u našem ime. Ove kompanije su potrebni da bi ove informacije poverljivim i je zabranjeno da ga koristite za bilo koju drugu svrhu.

Više detalja

Važne informacije

Kako da nas kontaktirate

 • Microsoft Office programi zahtevaju aktivaciju radi smanjenja piratskog softvera i obezbeđuju da naši korisnici dobiju kvalitet softvera koji očekuju. Aktivacija ne zahteva korisnika lične podatke.

 • Kompletnu izjavu o privatnosti sadrži veze ka dodatnim informacijama o određenim Office programima.

 • Za više informacija o tome kako da zaštitite lični računar, lične informacije i porodicu na mreži, posetite na Bezbednost kod kuće: zaštitite svoju porodicu Veb lokacije.

Više detalja

Da biste našli Microsoft podružnicu u vašoj zemlji ili regionu, pogledajte https://www.microsoft.com/worldwide/.

Više detalja

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×