Najvažnije stavke izjave o privatnosti za sistem Microsoft Office 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednje ažuriranje: februar 2007

Opseg

Lične informacije

Ovo obaveštenje pruža najvažnije informacije o kompletnu izjavu o privatnosti za sistem Microsoft Office 2007 i nije predviđeno da biste objasnili dosta prikupljanja podataka i prakse. To nije namenjena da bude detaljna. To se ne primenjuje na druge na mreži ili van mreže Microsoft lokacije, proizvoda ili usluga.

Više detalja

 • Određene funkcije sistema Microsoft Office će vam zatražiti da pružite lične informacije. Neke od ovih ličnih informacija može biti uključen u Office dokumentima u obliku metapodataka.

 • Neke Office funkcije vam omogućavaju da delite lične informacije preko interneta.

 • Ako odaberete da se registrujete za usluge na mreži na lokaciji Office Online, koje će biti zatraženo da pružite lične informacije.

 • Da biste pratili vaše interakcije sa našim lokacijama i uslugama kako bi vam bilo pruženo personalizovano iskustvo koristimo Kolačići i ostale tehnologije.

Više detalja

Izbora

Upotrebe informacija

 • U Microsoft Office Word 2007, Microsoft Office Excel 2007, a Microsoft Office PowerPoint 2007, možete da koristite funkciju "nadzor dokumenta" da biste uklonili metapodatke iz dokumenata. Za informacije o uklanjanju metapodataka u drugim Office programima, Pročitajte kompletnu izjavu o privatnosti, uključujući dodatak, za Office program.

 • Možete da odaberete da li želite da koristite ili onemogućite funkcije sistema Office koje prenose lične informacije putem Interneta.

 • Možete odabrati da onemogućite sve funkcije koje će se povezivati sa Internetom.

Više detalja

 • Koristimo informacije prenete korporaciji Microsoft da biste omogućili funkcije koristite ili pružanje usluga koje tražite. Takođe koristimo da bismo poboljšali naših proizvoda i usluga. Ako odaberete da registrujete, koristimo vaše lične informacije za personalizovanje utiska pri radu. Dozvolite da koristimo vaše lične informacije vam o novim funkcijama i proizvoda izdanja.

 • Metapodaci uskladišteni u dokumentima se koristi da pomogne da sarađujete sa drugima na dokumentima.

 • Kako biste pomogli pružanja usluga, povremeno dajemo informacije drugim preduzećima koja rade u našem ime. Ove kompanije su potrebni da bi ove informacije poverljivim i je zabranjeno da ga koristite za bilo koju drugu svrhu.

Više detalja

Važne informacije

Kako da nas kontaktirate

 • Microsoft Office programi zahtevaju aktivaciju radi smanjenja piratskog softvera i obezbeđuju da naši korisnici dobiju kvalitet softvera koji očekuju. Aktivacija ne zahteva korisnika lične podatke.

 • Kompletnu izjavu o privatnosti sadrži veze ka dodatnim informacijama o određenim Office programima.

 • Za više informacija o tome kako da zaštitite lični računar, lične informacije i porodicu na mreži, posetite na Bezbednost kod kuće: zaštitite svoju porodicu Veb lokacije.

Više detalja

Da biste našli Microsoft podružnicu u vašoj zemlji ili regionu, pogledajte https://www.microsoft.com/worldwide/.

Više detalja

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×