Najbolje prakse za emitovanja Skype sastanka

Najbolje prakse za emitovanja Skype sastanka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste dobili odlično emitovanja sastanak, preporučujemo ove najbolje prakse.

Planiranje i proizvodi događaj

 • Najviše, praksu.  Pokretanje nekoliko događaja, pogledajte učesnik iskustvo uživo i na zahtev.  Saznajte sistem, tako da proizvođača ne morate da rešite probleme tokom uživo događaja.

 • Uvek imate više od jedne osobe u slučaju sastanak tima, najboljem slučaju tri osobe, od kojih je izvan sobu prezentaciju se odvija. Ovo je da biste se uverili da ako postoji do prekida na mreži na lokaciji u sobu, ne biste izgubili sve kontrole sastanka.

 • Kreirajte prilagođenu URL adresu negde (na primer, bit.ly ili bilo koji interne rešenje) za vezu pridružite se učesnika.  U slučaju bilo koji katastrofalan događaj ili ako proizvođač neka greška, lako možete da kreirate novi sastanak i samo ažuriranje prilagođene URL adrese da postavite pokazivač na nju.  Taj način ne morate da ažurirate kalendar svakog učesnika sa novu vezu.

 • Započinjanje sastanka za tim događaja za 30 minuta unapred.  Imate aktivni slajd koji je dobar uvod slajd za sastanak koji označava da će početi uskoro.  Započni direktno emitovanje 10 minuta ranije da biste se uverili da sve je rad sa kraja.  Ostavite sve audio izvora privremeno isključen dok ne budete spremni da biste otišli uživo sa vaše izlagača, u vreme početka sastanka.

 • Plan za vaše događaja tima komunikacije – u realnom vremenu komunikacije su kritične za događaje uživo.
  Označili uloge i odgovornosti – znate ko je odgovoran za svaki korak operacije sa kamere operatora, izlagači, pitanja i odgovori Moderatori i ukupnog proizvođač ili director.

 • Saznajte više u našem Vodiču kroz prve korakeili pogledajte naše video uvod.

Zvuk

 • Ne zanemaruje zvuk – je najvažniji deo sjajan sastanak.  Imate Dћipo sa pregledačem u pozadini; Niko ne nalazi i pažljivo gleda svakog okvira.  Ali, svi će slušaju i čuli svaki problem.

 • Proverite da li imate dobar mikrofon na izlagač, reveru mikrofon, ne u ručni. Ljudi ne regulator mikrofona dobro pod pritiskom.  Uverite se da u sobi zvuka se testira pre događaja, tako da ne da unosi šuma ili povratne informacije iz sobe u mreži događaj.

 • Zvuk se dodaju emitovanje pomoću bilo kog uređaja hvatanja zvučnog zapisa koje će se izvršiti raspoređen zvuka (XLR konektor) ili čak i slušalica stil 1/8 inč priključi i neka kodirate i prenesete zvuk na putem USB Skype za posao klijenta.  Alternativno, možete da koristite skupa AV sistema i povežite HDMI ili SDL izlaz tog sistema u Skype za posao koristite uređaj omogućen za osnovni hvatanje video zapisa kao što je okvir za HDMI USB.

 • Emitovanje Skype sastanka ima ključ registratora koja će poboljšati kvalitet zvuka emitovanje ako postoji publikom u sobi.  Efikasno sprečava pojavljivanje šuma otkazivanja od publike pljesak smeju i tako dalje, često pokupi kao zvuk.  Postavka: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\RTC\DeviceSettings, „AudioUsageMode” = dword:00000002 će omogućiti emitovanje Audio režim.

Video zapis

 • Da biste dobili visokog kvaliteta 720p video zapisa, klijent proizvodi događaj trebalo bi da pratite Skype za posao video zahteve klijenta.

 • Pa minimalno temu, ne možete da imate previše svetlo za većinu kamere.  Osvetljenje može biti razlika između proizvodnje kao kvalitet ili amater.

 • Koristite tri svetla da promenite temu – ključnih svetlo, popunjavanje svetlo i nazad svetlo da pružite dobro dubinske.

 • Možete da koristite uređaj za hvatanje da HDMI unose u sastanak kao kameru.  Možete da koristite ovo da koristite prosumer kameru sa bolje optiku i zumiranje mogućnosti i izlaz HDMI kao Skype za posao kamere.

 • Ove HDMI uređaji za hvatanje mogu da koriste za emitovanje radne površine u emitovanja sastanak da biste prikazali video zapise ili demonstracije.  Bilo koji računar ili Mac računar sa HDMI mogu se koristiti.

Srodne teme

Pomoć za emitovanje Skype sastanka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×