Najčešća pitanja za Office 365 centar administracije za partnere

Ova tema navodi najčešća pitanja o centru administracije za partnere u usluzi Office 365. Tražite drugi sadržaj za partnere? Pogledajte Pomoć za partnere.

 • Zašto ne vidim svoje klijente?

  Sada postoje 3 moguća filtere da biste videli svoje klijente:

  Nijedno - Ovaj filter je pristupačan samo partnerima koji imaju manje od 100 klijenata i prikazuje sve vaše klijente.

  Klijenti označeni zastavicom – Izaberite i obeležite zastavicom centar administracije klijenata koje najčešće posećujete u oknu Detalji klijenta na desnoj strani Liste klijenata. Možete da obeležite zastavicom najviše 30 klijenata. Ako ih obeležite zastavicama više od 30, najstariji klijent obeležen zastavicom (koji je najduže obeležen zastavicom) više neće biti obeležen. (Napomena: Autorizacija globalnog administratora je potrebna da biste označili zastavicom klijente.)

  Nedavno pristupljeno – Klijenti obeleženi zastavicom su klijenti koje ste obeležili zastavicom, kao što je ranije opisano. Klijenti kojima je nedavno pristupljeno su poslednjih 30 klijenata kojima ste najčešće pristupali.

 • Šta je to podrazumevani prikaz mojih klijenata?

  Ako imate manje od 100 klijenata, podrazumevani filter je Nijedno.

  Ako imate više od 100 klijenata, podrazumevani filter je Klijenti označeni zastavicom. I dalje ćete moći da pretražujete sve vaše klijente čak i ako se ne prikazuju u podrazumevanom prikazu.

 • Zašto ne vidim novog klijenta kojeg sam dodao na spisak klijenata?

  Ako sste samo dodali klijenta i ne vidite tog klijenta na listi klijenata, probajte da potražite tog klijenta u polju za pretragu. Ako klijent i dalje nije prikazan, sačekajte nekoliko minuta dok se baze podataka ne sinhronizuju i pokušajte ponovo.

 • Kako da koristim novu delimičnu pretragu?

  Tražite klijente tako što ćete otkucati samo početni deo njihovog imena ili imena domena. Rezultati pretrage prikazuju najviše 100 klijenata na osnovu kriterijuma pretrage.

Saznajte više o centru administracije za partnere.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×