Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Informacije u ovom članku odnose se na aktuelnu funkcionalnost dostupnu u usluzi Microsoft Forms. Kao i kod većine modernog softvera, iskustvo pri radu sa uslugom Microsoft Forms često se ažurira da bi se dodala nova funkcionalnost i poboljšale postojeće funkcije. Povremeno proveravajte da li ima novih i nedavno ažuriranih pitanja i odgovora.

Šta mogu da koristim Microsoft Forms za?

Microsoft Forms je jednostavan, lak aplikacija koja omogućava vam da lako kreiranje ankete, kvizove i ankete. U obrazovne institucije ga možete koristiti da biste kreirali kvizove, Prikupljanje povratnih informacija od nastavnika i roditelja ili plana klase i osoblje aktivnosti. U posao organizacijama, ona može koristiti za Prikupljanje povratnih informacija klijenata, izmerite zadovoljstvo zaposlenih, poboljšanja proizvoda ili poslovni ili organizovanje događaja iz preduzeća.

Ko može da koristi Microsoft Forms?

Microsoft Forms je dostupan u svim Office 365 Education paket licenciranje: Office 365 Education, Office 365 Education Plus, i Office 365 Education E5, kao i postojeći klijenti koji su kupili E3 pre njegove penzioni.

Microsoft Forms je dostupan u verziji programa OneNote u sledeće Office 365 komercijalne pakete: Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E1, E3 i E5 planove. Microsoft Forms je takođe dostupan za postojeće Office 365 Enterprise E4 klijenti koji su kupili E4 pre njegove penzioni.

Jednostavno na prijavi http://forms.microsoft.com sa Office 365 školi ili poslovni akreditive i da započnete kreiranje ankete, kvizove i ankete.

Šta znači da pregledate znači za Office 365 komercijalne mogu?

Microsoft Forms Pregled za Office 365 komercijalne mogu dolazi uz istih funkcija i kvalitet usluge smo trenutno isporučivanje kupcima Office 365 education. Kako bismo oblikujte iskustvo za nove komercijalne scenarijima, možemo će premestite u pregled da biste je dostupan.

Osobama koje nemaju nalog na Office 365 i dalje proslede ankete ili test na Microsoft Forms?

Microsoft Forms autora može da Uključi/isključi njihove postavke da biste dozvolili korisnicima izvan svoje organizacije da odgovorite na test ili ankete. U ovom slučaju, korisnici će biti prosleđivanje odgovore anonimno. Ako želite da vidite ko ima popunila test ili ankete, možete da zahtevate ispitanika da biste popunili njihova imena kao deo vaše upitnika.

Šta je to ograničenje broja odgovora za Microsoft Forms?

Možete da primate do 5.000 odgovore. Ako vam je potrebno više, preporučuje se izvoz postojeće odgovore u Excel radnoj svesci, a zatim opozovete ove iz ankete ili test. Ovo će vam omogućiti da prikupite više odgovora na jednom opozvan.

Možete kreirati anketu više osoba ili kviz zajedno?

Možete da kreirate i delite vezu da biste omogućili drugima da sarađuju na anketu ili kviz sa vama. Pogledajte članak Deljenje obrasca za saradnju da biste saznali više.

Mogu li da uputim predložaka iz postojeće ankete ili test tako da drugi mogu da je ponovo koristiti?

Možete da kreirate i delite vezu da biste omogućili drugima da biste ponovo koristili anketama i kvizove koje ste kreirali. Pogledajte članak Deljenje obrasca ili test kao predložak da biste saznali više.

Da li postoji Microsoft Forms aplikacija za mobilne uređaje?

Microsoft Forms je dostupan za korišćenje na radne površine i mobilnog pregledača, obezbeđivanje široku publiku da odgovore na anketu ili kviz bez potrebe da biste preuzeli zasebnu aplikaciju.

Koji pregledači Microsoft Forms sa funkcioniše?

Microsoft Forms je optimizovana za Internet Explorer 10 +, ivice, Chrome (najnovija verzija), Firefox (najnovija verzija), Chrome na Android (najnovija verzija) i Safari na iOS (najnovija verzija).

Na kojim jezicima je dostupna Microsoft Forms ?

Pogledajte Jezici podržani i jezičke postavke za Microsoft Forms.

Gde se podaci skladište za Microsoft Forms?

Microsoft Forms podaci su uskladišteni na serverima u Sjedinjenim Državama i Evropi. Svi podaci se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, osim na osnovu Evropske zakupcima. Njegove se skladišti na serverima u Evropi.

Da li je usluga Microsoft Forms usaglašena sa standardima HIPAA i BAA?

Microsoft Forms podataka sledi O365 usaglašenost Frameworki ispunjava usaglašenost kategorije C, što je opisano u okviru.

Da li su na snazi zaštite FERPA i BAA?

Microsoft Forms ispunjava standarde zaštite FERPA i bio.

Da li Microsoft Forms može da se onemogući?

Office 365 IT administratorima da isključite Microsoft Forms u Office 365 centru administracije, u okviru kartice Upravljanje korisnicima . Pogledajte članak Podešavanje usluge Microsoft obrasce i Omogućavanje i onemogućavanje Microsoft obrazaca za više detalja.

Da li će Microsoft Forms zameniti Microsoft InfoPath?

ne. Microsoft InfoPath je rešenje da biste kreirali prilagodljivih obrazaca koji možete da omogućite automatizovane tokove posla, dok je Microsoft Forms osnovni, lagan aplikacije za brzo prikupljanje informacija preko anketa i kvizove.

Microsoft InfoPath je zamenila SharePoint liste, protok i PowerApps – moderni rešenja za digitalizacije tradicionalne preduzeća obrasce, automatizovanje tokova posla i transformacije poslovnih procesa. Više informacija potražite.

Gde mogu da odem da prosleđuju povratne informacije kao što su proizvoda greškama ili zahteve za funkcijama?

Idite u gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms , odaberite stavku Još opcija (…), a zatim izaberite povratne informacije. Takođe možete objaviti povratne informacije ili glasali na drugi korisnici predloge na Microsoft Forms korisnik glas forumu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Šta je to Microsoft Forms?

Brzi početak Microsoft obrasce

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×